FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Steaua a primit încă o lovitură! Șanse mici pentru Alex Chipciu să mai joace în acest an

Articol de GSP - Publicat marti, 01 decembrie 2015 20:01

Steaua a primit azi o veste proastă. Accidentat la meciul cu Astra, Alexandru Chipciu a aflat verdictul medicilor.

Mijlocașul ofensiv al Stelei a efectuat un RMN. Nu este ruptură musculară, ci doar o întindere.

În aceste condiții jucătorul va lipsi maximum 3 săptămîni, așadar șansele ca el să mai joace în acest an sînt destul de mici, poate doar la meciul cu Viitorul, ultimul din acest an, anunță Dolce.

Alex Chipciu s-a lovit după 23 de minute cu Astra, după ce a încercat să înscrie la o fază în care oricum fusese semnalizat în ofsaid. A fost înlocuit cu Tade. 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
vasglo
vasglo  •  01 Decembrie 2015, 23:11
Postat de Robert Szi pe 01 Decembrie 2015, 20:36

Steaua a primit azi o veste proastă. Accidentat la meciul cu Astra, Alexandru Chipciu a aflat verdictul medicilor. Mijlocașul ofensiv al Stelei a efectuat un RMN. Nu este ruptură musculară, ci doar o întindere. veste proasta!!!! nu e ruptura, e doar intindere... astia il voiau rupt pe Chipciu :)))

Ce sa-i faci, are si presa sportiva "acoperitii" ei!-:)

tiberiu33
tiberiu33  •  01 Decembrie 2015, 21:31

ATI VAZUT CE INSEAMNA SA DAI GOL DIN OFFSIDE ... TE ACCIDENTEZI CA PROSTUL DIN POZA DE MAI SUS :)))))))))))))))))))))))

tiberiu33
tiberiu33  •  01 Decembrie 2015, 21:30
Postat de legendavisinie pe 01 Decembrie 2015, 20:43

Când vor înţelege şi redactorii GSP, că actuala echipă a lui nea Jiji se numeste fcsb şi că susţinătorii clonei becaliene se numesc fcsbişti ?

niciodata ..sunt prea *** cu steaua lor .... PANA O SA - I DEA ARMATA IN JUDECATA CA S-AU FOLOSIT DE BRANDUL LOR .....FARA ACORDUL ARMATEI .... i-a sa-i trimit eu un mesaj lui BOROI ..... legat de treaba asta :))))))))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează