FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Steaua a rupt campionatul! Echipa lui Reghe a pus Liga 1 într-o situație nemaiîntâlnită în ultimii 10 ani

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat joi, 22 septembrie 2016 13:44

Liga 1 nu a mai fost atât de dezechilibrată în ultimul deceniu. Vicecampioana a pornit ca favorită și confirmă estimările, s-a distanțat deja de urmăritoare după numai 9 etape.

Ediția de azi a Gazetei Sporturilior prezintă o analiza a luptei la titlu și a clasamentului după 9 etape. 

Steaua nu a mai dominat de mult campionatul atât de clar, n-a făcut-o nici măcar în primul mandat al lui Reghecampf, în care lotul suna "stelar", cu Chiricheș, cu Bourceanu și cu Pintilii în cea mai bună formă, cu Rusescu. Roș-albaștrii au ocazia să se desprindă astăzi la 7 puncte de Dinamo. Condiția e s-o învingă pe CFR Cluj în partida care se va disputa la București de la ora 21:00, pe Arena Națională, în direct la Digi, Dolce, Look și liveTEXT pe GSP.RO

"Câinii" puseseră deja șapte puncte între ei și roș-albaștri după primele 9 etape și aveau să câștige titlul în sezonul 2006-2007.

În perioada 2012-2015, în care steliștii au cucerit trei titluri consecutive, două cu Reghecampf și unul cu Gâlcă, Astra s-a ținut aproape de ei. Nu a existat o diferență mai mare de trei puncte după nouă etape.

Citetește materialul integral în ediția tipărită a Gazetei Sporturilor și pe platforma Gazeta Digitală și vezi o comparație între primele 9 etape din ultimii zece ani din Liga 1.

Tot azi exclusiv print:

» Debandadă totală la Giurgiu: Astra se autodistruge!

» Decizie incredibilă: CCA vrea să propună pe lista arbitrilor internaționali un "fluieraș" pe care-l expulzase din lotul național!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (60)
1174304102644993
Claud Amarad Trincka  •  23 Septembrie 2016, 12:17

calitatea fotbalului prestat de FCSB l-am observat cu toții nu de mult în compania echipelor europene și faptul că a ciupit puncte cu mare dificultate de pe ici, de pe dincolo, învingând doar cu 1-o, ne arată că bătaia luată de la ceferiștii din CNapoca, o să se repete și cu alte ocazii. Vorba unuia ce-a citit doar abecedarul în întreaga sa viață, dar ce, n-au și unii și alții acelaș număr de testicule? ARBITRAJUL, de regulă încearcă să protejeze jucătorii aflați sub lupa naționalului și să nu deranjeze în trafic cu ceva urmări, încolo, de ce trebuie să pui mâna pe adversar, să-i pui piedică, să-i dai coate, să-l scuipi?

adrian008
adrian008  •  23 Septembrie 2016, 00:54
Postat de ciuleavvictorms pe 22 Septembrie 2016, 20:40

cand un prost da cu piatra in balta, zece destepti nu reusesc sa o scoata! dute prostule la scoala, esti incult, needucat si ai si pretentii! "felicitari!"

Serios? :)))) Trimiti pe altii la scoala?,,dute,, :)))))) Se scrie du-te.Adica tu te du ......:)))))

1094171037309556
Cornel Corfar  •  22 Septembrie 2016, 22:38

stati asa nu va anticipati inca ca mai este mult pana departe sa nu uitam ca mai este si un pley-off unde echipa asta cum se numeste FCSBparca are toate sansele sa termine si pe locul 6 ha ha

Vezi toate comentariile (60)
Comentează