FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - ASTRA, AZI, 20:30, GSP.RO, DOLCE 1, DIGI 1, LOOK TV, TVR 1

Steaua a scăpat de cel mai în formă rival » Șumudică nu se poate baza pe el la derby

Articol de GSP - Publicat duminica, 29 noiembrie 2015 12:11

Accidentat la încălzirea meciului din etapa trecută, cînd Astra a jucat pe teren propriu cu ACS Poli Timişoara, Daniel Niculae are şanse minime să poată fi folosit diseară, împotriva campioanei.

Atacantul a suferit o întindere şi sfatul medicilor grupării giurgiuvene pentru Şumudică a fost să nu-l forţeze deloc cu Steaua, tocmai pentru a nu risca o recidivă, adică o ruptură musculară. Niculae, 33 de ani, a debutat pentru Astra la meciul cu CSU Craiova, după o pauză de 5 luni.

A fost apoi integralist cu Viitorul, în deplasare, cînd a marcat un gol. În absenţa lui, titular în ofensiva Astrei va fi Denis Alibec, susţinut de Constantin Budescu. Cei doi au marcat împreună în acest sezon, în toate competiţiile, nu mai puţin de 20 de goluri.

Meciul dintre Steaua și Astra va avea loc astăzi, de la ora 20:30, pe DigiSport 1, DolceSport 1, Look TV, TVR 1 și liveTEXT pe GSP.RO.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (163)
manutd.steaua
manutd.steaua  •  29 Noiembrie 2015, 18:47
Postat de moshu_cu_ruc.sacul pe 29 Noiembrie 2015, 17:08

Tu cine ești?

eu!numele meu,e la fel de cunoscut ca numele de Daniel Niculae!!!nu de alta,dar daca si asta e jucator de fotbal,insemana ca suntem o adunatura de prosti astia care maine se duc la munca pe 300 de euro,cand puteam foarte bine sa ne facem mari fotbalisti,ca Daniel Niculae asta,care a fost o petarda mai mereu!si la nationala cand intra,era clar ca nu se mai marcheaza!

muresan.teodor
muresan.teodor  •  29 Noiembrie 2015, 18:20
Postat de moshu_cu_ruc.sacul pe 29 Noiembrie 2015, 18:18

Rectific, cine-i "manutd.steaua" (autorul primei intrebari)? De preferat, să răspundă singur (fără avocați).

Avocatii, azi, sunt alfa si omega.

moshu_cu_ruc.sacul
moshu_cu_ruc.sacul  •  29 Noiembrie 2015, 18:18
Postat de unico_biancorossi pe 29 Noiembrie 2015, 17:48

autorul primei intrebari.

Rectific, cine-i "manutd.steaua" (autorul primei intrebari)? De preferat, să răspundă singur (fără avocați).

Vezi toate comentariile (163)
Comentează
Close