FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Steaua anunță transferuri importante: "Vrem să facem echipă care să câștige campionatul" » Ce condiție trebuie îndeplinită

FOTO: Ștefan Constantin
FOTO: Ștefan Constantin

Articol de GSP - Publicat sambata, 30 iulie 2016 12:13

Steaua nu a impresionat prin achizțiile făcute în această vară, dar antrenorul Laurențiu Reghecampf a anunțat că situația se poate schimba.

Conducerea formației roș-albastre este decisă să facă tranferuri importante, doar dacă Steaua va trece de Sparta Praga și va ajunge în play-off-ul Ligii Campionilor. Astfel, steliștii vor avea un loc asigurat în grupele Europa League și ar avea șansa să ajungă în grupele UCL.

"Doar dacă trecem de Sparta ne dorim să facem o echipă cât mai bună, care să poată câștiga campionatul. Cred că am schimbat foarte multe. Am adus jucători care vor să câștige trofee și sunt dornici de asta.

Aveam nevoie de o schimbare. Trebuia să schimbăm puțin rândurile. Aveam foarte mulți jucători de foarte mulți ani la Steaua și era normal să facă pasul la alte echipe. Eu cred că tot ce vom face va fi pentru a câștiga trofee și ca să ne îndeplinim obiectivele. De aceea vrem să aducem jucători buni care să ne ajute", a spus Reghecampf la DigiSport. 

"Mitrea este un jucător pe care ni l-am dorit. Mă bucur că a ajuns la echipă. Sper să se rezolve cât mai repede cu actele ca să joace și să ajute echipa. A făcut un prim cantonament cu echipa lui de club (n.r. Ascoli) și speram să fie bine. Cred că avem timp să recuperăm până la următorul meci" Laurențiu Reghecampf

Becali a declarat zilele trecute că este interesat de Florin Tănase, Răzvan Marin, Constantin Budescu, William de Amorim, Filipe Teixeira și Fernando Boldrin.

Transferuri Steaua
Antrenor: Laurențiu Reghecampf (confirmat)
Veniri: D. Popescu, Ov. Popescu (ambii de la ACS Poli), Golubovici (CSMS Iași), Vl. Achim (FC Voluntari), Aganovici (AEL Limassol), Alcenat, Ștefănescu, Chitoșcă, Enceanu, Vâlceanu, Tudorie (împrumuturi expirate FC Voluntari), Bogdan Mitrea (împrumut Ascoli)
Plecări: Papp (FC Wil), Carp (Viitorul), Bawab (Umm Salal - Qatar), Râpă, Pârvulescu, Kharja, Gebhart, Marica (contracte reziliate), Popadiuc (FC Voluntari), Chipciu (Anderlecht), Varela (PAOK Salonic)

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (21)
473758546112656
Dragos Ionescu  •  30 Iulie 2016, 17:54

Nu cred ca vor trece de Sparta,dar daca vine vorba de formarea unei echipe,ar trebui ca inainte sa vorbeasca de jucatori,sa angajeze un antrenor adevarat ,platit corespunzator ,iar acest antrenor isi va alege jucatorii. Doar asa se poate face performanta. Totodata ,ar trebui sa-i mature pe toti tuterii aia care stau pe banca fcsb.Din actualul lot,presupun ca acel antrenor care va veni,nu-i va pastra decat pe Tamas,Nita si Enache.

nebraska
nebraska  •  30 Iulie 2016, 17:29
Postat de valentinn10 pe 30 Iulie 2016, 16:35

Tu nu auzi ca nu mai avem loc nici acolo , fraiere , aclo e locul vostru , noi ca valori ce suntem jucam pe National Arena, gugustiucule, are MARELE PATRON bani jucam pe stadioane decente , voi ?, vai mama voastra.

Ba fugi in obor si cumpara-ti ceva creier! De porc,de vaca de care gasesti ca n-ai deloc.

201.
201.  •  30 Iulie 2016, 17:24
Postat de valentinn10 pe 30 Iulie 2016, 16:30

De-ar fi toti la fel de corecti si de cinstiti ca CEL MAI MARE PATRON AL LIGII1 nu ar mai fi insolventa si faliment ,vrei exemple , saracule ? si am continua linistiti derularea campionatului ***

Daca ar fi toti asa de cinstiti si corecti ca cel pe care-l pupi acolo unde se termina coloana cervicala,toata populatia Romaniei ar fi purtatoare pe langa Cartea de Identitate si a unui cazier,basca faptul ca ar fi fost locatari pe la diverse Penitenciare.Grizonatule,ai imbatranit degeaba,scoate capu'ala de sub minge sau pune mingea in loc de cap fiindca se vede clar ca hexagoanele alea alb-negre dintr-un inlocuitor al pielii ti-au afectat intelectul..

Vezi toate comentariile (21)
Comentează