FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Steaua, aproape de un nou transfer » Vicecampioana e în discuții cu un fotbalist străin

Articol de GSP - Publicat marti, 30 august 2016 09:43

Steaua negociază aducerea lui Dimitris Chatziisaias, fundașul central în vârstă de 23 de ani al celor de la PAOK, despre care s-a mai vorbit și cu ocazia transferului lui Fernando Varela la clubul elen. 

La acel moment, Chatziisaias nu a fost de acord cu un transfer la roș-albaștri, dar se pare că jucătorul a revenit asupra deciziei și este dispus să accepte o mutare la Steaua, anunță presa din Grecia.

Oficialii Stelei discută ultimele detalii ale unui transfer, pentru care Gigi Becali ar urma să plătească aproximativ 150.000 de euro. Chatziisaias a fost transferat de PAOK în această iarnă, de la Panionios, pentru 550.000 de euro.

Înainte de transferul lui Fernando Varela au existat speculații cu privire la un schimb între fostul căpitan stelist și Chatziisaias, plus o diferență de bani. 

Varela s-a transferat în cele din urmă la PAOK pentru 1,1 milioane de euro. Becali s-a înțeles și pentru un bonus de 300.000 de euro, pe care Steaua urma să-l încaseze în cazul în care grecii se calificau în grupele Ligii Campionilor, dar PAOK a fost eliminată de Ajax în preliminarii.

800.000 €este cota lui Dimitris Chatziisaias pe transfermarkt.com.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (37)
adrian_hora
adrian_hora  •  30 August 2016, 14:31

cand vezi pe ce sume si unde se transfera jucatorii care pleaca de la steaua, tu ca jucator iti dai seama ca acolo ai sanse sa promovezi in fotbalul in care esti platit cu salarii adevarate, nu ca in fotbalul nostru care se scufunda tot mai mult si de unde doar steaua mai scoate capul cat de cat prin europa.

de_pe_tarnave
de_pe_tarnave  •  30 August 2016, 14:03
Postat de fangigi pe 30 August 2016, 13:58

Ăștia-s fcBecali2003, dar nu da bine nici sa zici ca ții cu fcbecali si nici la ziar sa scrii, ca se crează foarte ușor confuzie printre suporterii lor!

Tu vorbesti de confuzie? Ia zi din cele cinci *** din liga 3,4 sau 5 cu care tii? Care e *** reala?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

de_pe_tarnave
de_pe_tarnave  •  30 August 2016, 13:59

De ce nu l-ar aduce pe Larie de la CFR. Il stie pipereanul!

Vezi toate comentariile (37)
Comentează