FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Steaua aproape de un transfer tare cu banii luaţi pe Rusescu: "E un fotbalist de mare valoare"

Articol de GSP - Publicat sambata, 15 iunie 2013 00:00 / Actualizat sambata, 15 iunie 2013 18:49

Mihai Stoica a explicat de ce nu s-a opus transferului lui Rusescu la Sevilla, în urma căruia Steaua a încasat 2,5 milioane de euro.

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, managerul Stelei a mai anunţat că e în negocieri avansate cu un atacant "de mare valoare".

"Cand un jucator primeste o oferta de la un club ca Sevilla, n-ai cum sa te opui. Mai ales cand e vorba de un jucator care a dat totul pentru Steaua. Ma bucur sincer pentru Ruse, merita din plin.

E o provocare sa gasesti inlocuitor golgeterului, dar o provocare pe care o acceptam cu placere si incredere. Iancu e in block start, suntem in discutii avansate si cu alt fotbalist de mare valoare.

Nu uitati ca suntem echipa care a dominat intr-o maniera categorica fotbalul romanesc in sezonul trecut. Au plecat Stanca, Rusescu si Rocha, au venit deja Nita, Radut si Stanciu. Cu inca un atacant suntem foarte bine, cu inca doi, excelent. Cand va reintra Chipciu, vor tremura toti ca anul trecut".

 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (114)
dash.berlin
dash.berlin  •  15 Martie 2015, 08:59
Postat de vladutz13 pe 16 Iunie 2013, 00:43

Du-te-nvartindu-te baiatule!!! Ne trebuia un atacant inainte! Acum ne trebuie 2!!! Fara discutie, fara nimic. Nu se poate pune baza pe Iancu, e atat de tanar, o sa faca meciuri bune, o sa faca meciuri proaste.... iar daca mentionezi numele lui Mihai Costea urmeaza potopul de injuraturi

unul e de-ajuns....il avem pe iancu ....

ave_biancorossi
ave_biancorossi  •  16 Iunie 2013, 00:58
Postat de branzovenescu pe 16 Iunie 2013, 00:31

Nu inteleg de ce comentati atat iara. Chiar si cu echipa care ramane sunt multumit. Daca pleaca Alexe cu cine mai atacati? Il reesapati pe Danciulescu? Sau vine fracsu lui Balotelli din liga a 5-a samd.? Iar comentati aiurea. V-am zis vedeti-va de echipa voastra de mijlocul clasamentului. Tare mie ca anul asta o sa treceti cu greu de jumatatea clasamentului. Spun numai uitandu-ma la lot. De bine de rau daca pleaca Chiriches mai e un Gardos care joaca binisor, atacant pur nu am avut nici anul asta dar uite ca a mers treaba....La mijloc o sa fie un pic mai greu daca pleaca Bourceanu in rest ... as baga mana in foc ca va batem si cu rezervele.

pape ndaw, atacant,senegalez collins fai, fundas dreapta, camerunez, tom black, mijlocas defensiv, englez (fost junior la MC) dorin rotariu, mijlocas, roman __ sunt ultimele 4 achizitii ale lui dinamo. se alatura celorlalte de pana acum. 8 la numar.

vladutz13
vladutz13  •  16 Iunie 2013, 00:43

Du-te-nvartindu-te baiatule!!! Ne trebuia un atacant inainte! Acum ne trebuie 2!!! Fara discutie, fara nimic. Nu se poate pune baza pe Iancu, e atat de tanar, o sa faca meciuri bune, o sa faca meciuri proaste.... iar daca mentionezi numele lui Mihai Costea urmeaza potopul de injuraturi

Vezi toate comentariile (114)
Comentează