FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Steaua, aproape să se despartă de unul dintre oamenii de bază: "Pregătim echipa fără el!"

Articol de GSP - Publicat luni, 15 iunie 2015 14:31

Nicolae Dică, antrenorul secund al Stelei, a vorbit despre posibilitatea ca mijlocașul Cristi Tănase să plece de la Steaua.

"Tănase și-a făcut foarte bine treaba la Steaua în cei șase ani petrecuți aici. El a dovedit că este un profesionist și își dorește să plece foarte mult. Știm că există interes pentru el.

El vrea să plece și sper să se rezolve cît mai repede. Este benefic pentru el să joace în străinătate. Tănase și-a făcut treaba aici și este momentul să schimbe echipa. În filozofia noastră de antrenamente, ne pregătim fără Tănase în echipă", a spus Nicolae Dică.

2.300.000 €este cota lui Cristi Tănase

Cristi Tănase a fost transferat în 2009 de la FC Argeș, pentru 1.8 milioane de euro, și a devenit unul dintre cei mai importanți jucători din lot.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
benaflek
benaflek  •  15 Iunie 2015, 17:24

lasati l sa plece si incuiati usa dupa el

steauaucl
steauaucl  •  15 Iunie 2015, 16:11

si acum ce vrei sa spui ca din cauza lui Chipciu vom termina noi pe 3 ???? ai o logica de gaina beata... numai Chipciu joaca la Nationala..??? pe ceilalti nu-i vezi ca sunt varza toti ???

fibra
fibra  •  15 Iunie 2015, 16:10

I-auzi:"filozofia noastra".Ce vorbesti Dica,filozofia voastra e brambureala,.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează