FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - CFR CLUJ 1-2

Steaua are o nouă contracandidată la titlu: "Sincer, mă gândesc la campionat, dar cu o singură condiție"

Articol de GSP - Publicat joi, 01 decembrie 2016 22:46

Vasile Miriuță, antrenorul lui CFR Cluj, a câștigat în fața Astrei, scor 2-1, și a urcat pe locul 5, cu 29 de puncte. Ardelenii ar fi putut fi lideri dacă nu li se luau 6 puncte de comisii din cauza datoriilor.

Tehnicianul ardelenilor nu ascunde faptul că se gândește la titlu, însă doar cu o singură condiție.

"Avem doar 29 de puncte din păcate acum. Important e ca la sfârșitul campionatului să fim în play-off. L-am felicitat pe Șumudică pentru campionatul câștigat anul trecut. Joacă foarte bine în Europa League.

Astăzi, în a doua repriză am fost dominați, dar i-am lăsat deliberat să ne domine. Sincer, dacă vom intra în play-off și șefii mei vor aduce 2-3 jucători e posibil să ne batem la campionat", a declarat Miriuță la TV Dolce Sport.

În acest moment lider în Liga 1 e Steaua, cu 34 de puncte, urmată de CSU Craiova și Viitorul cu câte 33 de puncte.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (28)
1012507395456099
Stefanescu Maria Mihaela  •  02 Decembrie 2016, 15:16

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

haideusicfr
haideusicfr  •  02 Decembrie 2016, 10:40

Trebuia si Miriuta sa aiba un defect. Antrenor bun s-a dovedit a fi , are simtul umorului ,mobilizeaza jucatorii,face fata situatiilor de moment dificile ,da ,dar e ..ungur. Defect mai mare nu se gaseste ,nimeni nu e perfect. Nici macar asta nu e adevarata. Eu i-as gasi mici probleme *omenesti* pana la urma : e prea exuberant (mai e mult pana departe) ,a inceput sa aiba gesturi de nervozitate (recent Mourinho a fost amendat pentru ceva asemanator).

haideusicfr
haideusicfr  •  02 Decembrie 2016, 10:32
Postat de pol1iasi pe 02 Decembrie 2016, 08:21

Cum sa nu aiba cresetere ma, cand clujenii - 85%- s-au imbogatit datorita hotului de stoica prin caritas?? au fost zeci de mii de romani care si-au vandut casele si b anii au ajuns in buzunarele clujenilor care luau banii primii din sistemul ala caritas...HOTILOR din cluj dati banii inapoi care ati castigat din caritas !!

Am sa-ti dau tie toti banii de la Caritas.Si eu am tras o fenta.

Vezi toate comentariile (28)
Comentează