FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Steaua are o nouă galerie: "Întreb și eu: istoria poate fi închiriată?"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 28 septembrie 2016 17:49

Steaua și-a pierdut sprijinul galeriei la sfârșitul anului 2014, când Înalta Curte de Casație și Justiție a hotărât ca roș-albaștrii să-și schimbe sigla după procesul pierdut în fața CSA-ului.

În cei doi ani, vicecampioana României n-a mai beneficiat de susținerea suporterilor, însă Gigi Becali anunță schimbări.

"A început să se formeze acum o galerie, din elevi, studenți... Am înțeles că-i amenințau unii și le-am transmis să-i lase în pace, că îi amenințau ăia de la Peluza Nord, că erau ei mai șmecheri, să nu vină. Am zis că facem reclamație, frumos, eu nu mă mai bat. Dacă se formează asta, e bine...

Acum, vă întreb un lucru. Ei, marca nu spun că o vând, zic că o închiriem. A scos-o la licitație pe un an, 3.700.000 de euro. Păi, eu întreb, istoria poate fi închiriată? Ca dovadă că marca nu reprezintă istoria! Închiriezi palmaresul, închiriezi tradiția? Nu, pentru că ele sunt la noi, noi suntem continuatorii.

Își dau singuri în cap. Istoria este un simbol, care nu se pune în cui la un moment dat și apoi o iei înapoi. Istoria nu moare și învie după aceea", a spus Becali la Digisport.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (9)
puiu.mordasan
puiu.mordasan  •  29 Septembrie 2016, 16:02

Aceasta este o noua dovada ca Boroi si Talpan folosesc insemnele MApN in nume propriu,iar procesele cu FC STEAUA BUCURESTI sunt o vendetta personala la adresa patronului echipei. Talpan a castigat o sigla, Becali a facut alta sigla,CSA-ul scoate sigla castigata la licitatie sa o inchirieze,dar cui??? Ce sa faca un investitor cu sigla CSA-ului? Armata nu poate face echipa de fotbal profesionista ca nu-i da voie UEFA...si atunci unde joaca fotbal cu sigla???Ce expunere are ca sa-i aduca bani???Totul este o facatura pur romaneasca sa-l faca pe Becali sa abandoneze echipa...dar uite ca FC STEAUA este continuatoarea in toate competitiile interne si internationale a AFC STEAUA din 1998....

danut1971
danut1971  •  28 Septembrie 2016, 20:03

suporterii de la gradinita asta e galeria fcsb-ului!ha ha ha

conasu_boeru
conasu_boeru  •  28 Septembrie 2016, 19:25

Are o nouă galerie ???!!!! Și unde o ține ??!!!!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează