FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Steaua are un înlocuitor, dacă Budescu nu vine: "El e soluția senzațională pentru postul de decar"

Articol de GSP - Publicat joi, 19 ianuarie 2017 22:46

Steaua a încheiat astăzi primul cantonament din Turcia, însă nu și-a găsit nici până la această oră un decar adevărat, deși roș-albaștrii îl doresc foarte mult pe Constantin Budescu.

Mijlocașul care a jucat ultima dată la Astra încă nu s-a hotărât dacă să accepte oferta lui Gigi Becali sau să continue la campioana României. Astfel, Ilie Dumitrescu spune că a găsit soluția înlocuirii lui Budescu cu un jucător din propria curte a Stelei.

"Eu cred că Tănase, când îşi va reveni, este o soluţie senzaţională pentru echipă. Este poziţia în care se simte cel mai bine şi în care dă cel mai bun randament, în spatele lui Alibec. Ai un om în plus la finalizare, e un jucător de perspectivă", a anunţat Ilie Dumitrescu la TV Digi Sport.

Florin Tănase trebuia să revină pe teren în luna martie a acestui an, însă doctorii i-au dat acceptul să revină la antrenamente la începutul acestei săptămâni.

Mijlocașul ofensiv de 22 de ani a suferit o ruptură de ligament încrucișat anterior cu leziune de ligament colateral intern la genunchiul stâng în meciul de la începutul lunii octombrie dintre Steaua și CSU Craiova, scor 2-1.

3 goluri
în 8 meciuri a bifat Florin Tănase pentru Steaua în acest sezon de Liga 1

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
steaua.libera
steaua.libera  •  20 Ianuarie 2017, 03:21

Dupa citatul din titlu mi-am dat seama ca Ilie a facut declarația. Omul trăiește intr-un univers paralel

1035504319811062
Romeo Daniel  •  20 Ianuarie 2017, 02:43

Tanase in spatele lui Alibec? De ce nu Tanase coordonator langa Un singur mijlocaș la închidere si cu 2 atacanți de meserie (Gnohere si Alibec)in acelasi timp???

liviuemil
liviuemil  •  19 Ianuarie 2017, 23:51

Pai oricum Budescu nu are chef de antrenamente, iar Hamrun era mai bun ca Deamorim.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează