FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - ASTRA, 20:30, DIGI, DOLCE,LOOK, GSP.RO

Steaua - Astra, cel mai tare meci al anului » 5 motive pentru care nu trebuie să ratezi derby-ul din această seară

Articol de GSP - Publicat duminica, 13 martie 2016 14:27

Steaua și Astra se vor duela azi de la ora 20:30 în derby-ul etapei, meciul putând fi decisiv pentru formația roș-albastră în lupta pentru câștigarea campionatului.

Meciul dintre Steaua și Astra se anunță a fi unul extrem de tensionat, dată fiind importanța lui. Cele două formații sunt despărțite de șase puncte. Astra se află pe primul loc, cu 29 de puncte, iar Steaua are 23 de puncte și este pe locul 5.

Partida poate fi extrem de spectaculoasă. Ediția tipărită a Gazetei Sporturilor a analizat duelul dintre cele două formații și a prezentat mai multe motive pentru care meciul va fi un show.

1. STARURILE SUNT ÎN FORMĂ

Nicușor Stanciu și Denis Alibec vor fi titulari în meciul de duminică! Doi dintre cei mai buni fotbaliști din Liga 1 sunt favoriți să fie din nou în centrul atenției. Doar în actualul sezon cei doi au marcat câte 9 goluri, diferența fiind făcută numai atunci când vine vorba de pasele de gol.

Mijlocașul de 22 de ani al campioanei are 6 astfel de reușite, în timp de atacantul Astrei de 25 de ani are doar 3 pase decisive. Cu patru trofee în palmares, Stanciu este cotat la 2,5 milioane de euro, iar Alibec 1,7 milioane euro și are doar două trofee în CV.

2. JOACĂ CEI MAI BUNI STRĂINI

Fernando Varela și William de Amorim vor fi pe teren la derby-ul etapei! Cei doi s-au clasat la finele anului trecut pe primele două locuri în ancheta tradițională a Gazetei Sporturilor. Varela a primit 24 de puncte, în timp de William a strâns doar 19.

Căpitanul campioanei a terminat pe prima poziție la patru din cele cinci categorii de votanți, fiind preferatul conducătorilor și antrenorilor din Liga 1, al redactorilor și al cititorilor ziarului. De Amorim a fost primul doar în preferințele căpitanilor.

Citește în ediția tipărită a Gazetei Sporturilor sau în varianta Gazeta Digitală materialul intreg și vezi care sunt celelalte trei motive pentru care Steaua - Astra va fi un regal fotbalistic.

Astra și Steaua se vor duela azi, de la ora 20:30, în direct pe DigiSport, DolceSport, LookTV și liveTEXT pe GSP.RO. 

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (48)
florin071
florin071  •  13 Martie 2016, 18:31

Ce este interesant , este faptul ca jumulica a spus ca este sigur ca tudor o va ajuta pe steaua. Trebuie sa ai mult tupeu sa vorbesti de arbitraj avand in vedere meciul din turul campionatului cand steaua a marcat TREI goluri PERFECT valabile si a pierdut cu 2-0 . cred ca este unic in istoria fotbalului. Sa ne scuteasca acest personaj colorat cu parul carunt si capul plin ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

florimex
florimex  •  13 Martie 2016, 18:06

Bate Astra cu 2-0 in seara asta.

jim_raynor
jim_raynor  •  13 Martie 2016, 17:37
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (48)
Comentează