FOTBAL  »  LIGA 2  »  STEAUA

Steaua atacă FRF şi LPF: "Unii de acolo trebuie să-şi dea demisia sau să se retragă"

Articol de GSP - Publicat sambata, 03 august 2013 00:00 / Actualizat sambata, 03 august 2013 13:48

Retrogradarea Rapidului a născut un val de nemulţumiri şi din partea Stelei. Roş-albaştrii sînt supăraţi că nu vor mai juca în acest weekend, fie cu Rapid, fie cu ilfovenii de la Chiajna, iar MM Stoica a tunat aseară la adresa şefilor fotbalului românesc.

Acum a venit şi rîndul preşedintelui de imagine Helmuth Duckadam: "Parcă sîntem ţara unde totul este posibil. La ce se întîmplă în fotbalul românesc la ora actuală, ar trebui ca unii oamenii să îşi dea demisia de pe acolo. Din păcate, noi vrem să fim prieteni cu toţi, să împăcăm pe toată lumea, dar practic nu ne respectăm pe noi. Unii ar trebui să se gîndească şi să se retragă.

"U Cluj a cîştigat la TAS şi nu a retrogradat, era normal să joace în Liga I. După ce Rapid a retrogradat, normal ar fi fost să rămînă 17 echipe în campionat, iar giuleştenilor să le fie anulate rezultatele", a spus Helmuth Duckadam la Dolce Sport.

Steaua are acum două meciuri amînate, cu Astra din etapa a doua şi cu Concordia Chiajna din această etapă.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (44)
cumvretivoi
cumvretivoi  •  04 August 2013, 12:24

De fosilele fara importanta ,fara valoare, de fosilele comuniste din cele doua morminte ale fotbalului romanesc(lpf si frf) nu se poate scapa decat prin GREVA GENERALA A CLUBURILOR! Sa joace meciurile internationale dar nu si in BALCIUL numit LIGA I!!!

tigruzzu
tigruzzu  •  03 August 2013, 21:24

Auzi? Cică ”a tunat MM...” Ziariștii lui pește prăjit! Ce să ”tune” măi terche-berchea MM, că ăla-i un cățel jigărît, fără drept de semnătură, ultima japiță, îngenunchiatul pl...oii :-)))

thumbzilla..
thumbzilla..  •  03 August 2013, 16:14
Postat de gica_oboreanu pe 03 August 2013, 13:30

asta e asa de sanchi, cu demisii. niciodata n'a lucrat frf si liga lu' metica mai bine ptr. ciobanie.

Spuse gica oboreanu,cetatean semidoct al orasului Mizil .Vezi de treaba ta gibonule ca nu lucreaza nimeni pentru Steaua.Performantele si jocul echipei vorbesc de la sine,dar tu ce sa stii :| nu-i asa ca bei zilnic 3 peturi de bucegi?

Vezi toate comentariile (44)
Comentează