FOTBAL  »  Superliga  »  LUPTA LA TITLU

Steaua, avertizată că va avea o nouă contracandidată la titlu: "Vom lua jucători mai buni decât ai lor, vom investi pentru a lua campionatul"

Articol de GSP - Publicat marti, 14 martie 2017 20:50

CFR Cluj are un nou investitor care a venit deja cu 5 milioane de euro pentru a plăti datoriile clubului, iar de la anul echipa va ieși și din insolvență.

Vasile Miriuță, antrenorul ardelenilor, și-a prelungit contractul cu CFR Cluj și susține că obiectivul echipei pentru anul viitor este câștigarea titlului.

"Acum mă simt foarte bine la CFR, mă simt apreciat, am o relație foarte bună cu toată lumea de aici. Domnul Băgăceanu e patronul clubului. Cu domnul Paszkany mai vorbesc la telefon, am rămas în relații foarte bune. Mi-am prelungit contractul cu CFR până anul viitor în vară.

Din vară ne vom pune la masă și cred că obiectivul va fi lupta pentru primele 3 locuri. Se va investi în jucători foarte buni cu care să ne batem la campionat. Avem un scouting bun și vom aduce jucători mai buni decât Steaua", a declarat Miriuță la TV Digi Sport.

Miriuță a vorbit și despre meciul din prima etapă a play-off-ului în care CFR a pierdut în fața Stelei, scor 0-2.

"La faza cu golul lui Gnohere trebuia să strângă Sorsa, mijlocașul de bandă. L-a furat jocul, nu avem ce face. Cred că Steaua va lua titlul. Nu-mi place să spun, pentru că nu-i simpatizez, dar trebuie să spun că Steaua va lua campionatul. Viitorul are o echipă foarte bună, tânără. Nu cred că Viitorul va pierde cu Steaua, dar tot Steaua va lua campionatul. Dinamo e o echipă periculoasă", a adăugat Miriuță.

"Dacă Steaua ar juca cu 15-20.000 de suporteri ar fi greu să o bați, dar când joci fără suporteri..." Vasile Miriuță

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (20)
ion.ionescu
ion.ionescu  •  15 Martie 2017, 07:37
Postat de gannicus2014 pe 14 Martie 2017, 21:30

cei de la cfr stiu sa aleaga cel mai bine stranieri ieftini si cu potential , scouting-ul la ei nu inseamna uitatul la tv sau in curtea vecinilor si alegerea jucatorilor pe criteriile de cele mai multe ori hilare ale pipereanului : unul stie sa faca tumbe , altul e credincios , p-ala mi l-a recomandat Corleone , altul mi-a placut ca merge in marsarier etc ,

Vrei să spui Marcel Popescu, actual preşedinte la CSU...El a creat loturile cu care CFR-ul a jucat în Liga I şi cu care a luat campionate (arbitrii nu i-a ales el...). Jucători ieftini şi buni. Paszkany a fost atât de mulţumit încât l-a chemat la Cluj, i-a pus un catalog Mercedes în faţă şi i-a cerut să-şi aleagă o maşină de 100.000 euro...

titiduru22
titiduru22  •  15 Martie 2017, 01:28

Inca 9 etape si 27 de puncte in joc , nimeni nu-i sigur de nimic.

tanasevictor
tanasevictor  •  14 Martie 2017, 23:33

A fost o declaratie data la cald CFR va juca toate meciurile la victorie

Vezi toate comentariile (20)
Comentează