FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Steaua caută în continuare atacant » Răspunsul venit din Rusia pentru un vîrf care a trecut prin Liga 1 i-a şocat pe oficialii din Ghencea!

Articol de GSP - Publicat joi, 14 august 2014 00:00 / Actualizat joi, 14 august 2014 21:12

După ratatea transferului lui Hamza Younes, "furat" de bulgarii de la Ludogoreţ, oficialii din Ghencea au încercat şi pista Jeremy Bokila, dar au avut o surpriză neplăcută cînd s-au interesat de fostul atacant al Petrolului.
"Bokila este o ţintă, dar la nivelul la care discută cei de la Terek cu noi nu prea sînt şanse. Cer peste 2 milioane de euro pentru el! Ăsta e nivelul la ei acolo probabil, dar trebuie să ne raportăm la ce e în România. Despre Grozav nu am vorbit cu ei.

Discuţia cu Piovaccari e purtată prin impresarul lui, Sampdoria e acum la un turneu în Spania şi a rămas că mai discutăm", a explicat preşedintele roş-albaştrilor, Valeriu Argăseală, la Digisport.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (108)
gica_oboreanu
gica_oboreanu  •  15 August 2014, 13:49
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

bune intrebari. poate raspunde zgrebenciuc.

gica_oboreanu
gica_oboreanu  •  15 August 2014, 13:47

hahaha, cand a cerut petroul numai un mil, ati refuzat, ba ati bagat si zazanie. nici nu cred ca bokila ar fi venit la steaua, chiar daca dadea alea doua mil. dupa pacaleala prodancei, a rams cu o repulsie fatza de steaua.

zizu
zizu  •  15 August 2014, 09:03

daca tot moderati cuvantul "oaie"..... scriu altfel..."beee sunt rupte....",sper ca e ok..:))

Vezi toate comentariile (108)
Comentează