FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - ASTRA 1-0

Steaua continuă războiul cu Șumudică: "Este cel mai obraznic antrenor! Nu s-a schimbat după suspendare"

Articol de GSP - Publicat luni, 12 septembrie 2016 14:10

Helmuth Duckadam, președintele de imagine al Stelei, i-a răspuns lui Marius Șumudică după declarațiile acestuia de la finalul meciului Steaua - Astra 1-0.

Oficialul roș-albaștrilor condamnă atitudinea antrenorului Astrei și spune că acesta trebuia să se schimbe după suspendarea primită.

"Este cel mai obrazic antrenor dintre toți pe care i-am cunoscut. Nu am văzut un antrenor care să facă ce face el. Nu știu vreun antrenor care să sune la o televiziune în pauza unui meci și să critice arbitrajul.

Am văzut și valul de jigniri de ieri seară, când a vorbit o oră și jumătate peste tot. Nu mi se pare normal. Credeam că se va schimba după suspendarea primită", a spus Duckadam la televiziunea sportro.

Citește și: Îndemn huliganic al lui Șumudică: "Bine că n-am fost eu pe bancă! MM, închide-te cu Săpunaru într-o cameră!" + De ce îi era frică de Gigi Becali

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (59)
699077510215282
Tudor Chirea  •  13 Septembrie 2016, 09:03

Duckadam sa-si vada de *** lor, sotul sotiei, blatangiul ***, tarate-m cap si dupa sa vb. de altii!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

andyandrei2015
andyandrei2015  •  13 Septembrie 2016, 00:49

ninel ramane o nulitate,la fel ca toti fanii rapidisti

steaua024
steaua024  •  13 Septembrie 2016, 00:19

Ma uit la cateva comentarii de aici si marturisesc faptul ca mi-e rusine de nivelul extrem de precar al unor postaci in a intelege faptul ca un golan care se crede "antrenor"(cred ca e unic in Romania dar si in lume!!) isi poate bate joc de oricine in direct la televiziune,folosind expresii triviale, limbaj care tradeaza un oarecare nivel de *** ***. Locul acestui derbedeu nu trebuie sa fie mediatizat, locul lui fiind ... in cu totul alta parte! Ce educatie sa-i dai unui Sapunaru sau sa-l potolesti de actiuni agresive pe terenul de sport daca tu nu esti in stare sa cunosti si sa inveti regulile elementare de educatie?!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (59)
Comentează