FOTBAL  »  Superliga  »  DECIZIE

Gigi Becali vrea să fie acasă la majoratul fiicei sale: "Sînt 18 ani de cînd aştept ziua asta" » Decizia se dă miercuri

Articol de GSP - Publicat luni, 17 iunie 2013 00:00 / Actualizat luni, 17 iunie 2013 14:14

Gigi Becali se află în închisoare de pe 20 mai, cînd a fost condamnat definitiv în Dosarul Schimbului de terenuri cu Armata şi are de ispăşit o pedeapsă de trei ani. Patronul Stelei a fost condamnat şi în cazul sechestrării de persoane, la trei ani cu suspendare, dar şi în dosarul Valiza, acolo unde a primit trei ani cu executare.

UPDATE / Un alt motiv invocat de Gigi Becali este acela că vrea să fie prezent acasă atunci cînd fiica sa va împlini 18 ani, în luna august. "Sînt 18 ani de când aştept ziua asta", a spus Becali.

UPDATE 13:40 / Judecarea cererii privind eliberarea lui Gigi Becali s-a încheiat. Decizia se va da abia miercuri.

UPDATE 13:25 / Gigi Becali a explicat că vrea să fie liber pentru 3 luni ca să vîndă Steaua: "Vreau să fiu liber, pentru a putea vinde Steaua cu un milion de euro", ar fi anunţat patronul în sala de judecată, conform RTV.

UPDATE 12:00 / Avocatul lui Gigi Becali, Bogdan Vlad, este foarte încrezător că Gigi Becali va fi eliberat pentru 3 luni: "Are dreptul să formuleze o asemenea cerere indiferent de situaţie. Vom vedea acolo ce se va vorbi, nu pot spune acum. Decizia este cu recurs, dar va fi recursul Parchetului, nu al nostru".

UPDATE / Mihai Stoica este şi el la tribunal.

Gigi Becali se află în închisoare de pe 20 mai, cînd a fost condamnat definitiv în Dosarul Schimbului de terenuri cu Armata şi are de ispăşit o pedeapsă de trei ani. Patronul Stelei a fost condamnat şi în cazul sechestrării de persoane, la trei ani cu suspendare, dar şi în dosarul Valiza, acolo unde a primit trei ani cu executare.

Finanţatorul Stelei află astăzi, în jurul prînzului, decizia Tribunalului Bucureşti dacă va fi sau nu eliberat temporar din Penitenciarul Jilava. Avocaţii acestuia au cerut întreruperea executării pedepsei pentru trei luni, maximum prevăzut de lege, pentru ca Becali să-şi poată continua afacerile, să-şi întreţină familia şi să poată finanţa Steaua. Peste două zile, tot Tribunalul Bucureşti judecă şi cererea de contopire a pedepselor.


Informaţiile liveTEXT de la Tribunal vor putea fi urmărite pe GSP.RO.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (287)
hofer
hofer  •  18 Iunie 2013, 02:23

Trebuia sate gandesti inainte bai Alain der Oaie.

valyomanyd
valyomanyd  •  17 Iunie 2013, 23:49

Daca s-ar tine cont de astfel de doleante , puscariasii ar face puscaria la fara frecventa, intr-o zi ii naste nevasta, in alta zi ii moare mama, in alta zi isi pierde virginitatea fata cea ..mica.....:))))))))

unfand
unfand  •  17 Iunie 2013, 22:37

Pai si noi nu am asteptat mai bine de 20 de ani sa intri tu la racoare pentru toate magariile ce le-ai facut?

Vezi toate comentariile (287)
Comentează