FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

"Steaua depinde de 4 jucători" » Reghecampf e sfătuit să-și caute urgent fundaș dreapta

Articol de GSP - Publicat luni, 19 septembrie 2016 21:29

Ilie Dumitrescu a analizat echipa Stelei și consideră că roș-albaștrii stau acum în 4 jucători.

"Era foarte important ca Steaua să câștige meciul de la Timișoara, deoarece consider că este o perioadă de reconstrucție și este obligatoriu să se cristalizeze o formulă de bază.

Adi Popa, Boldrin, Florin Tănase și De Amorim sunt jucători extrem de importanți în momentul de față și de aceea trebuie să se regleze situația lor din teren. Pentru a cristaliza o formulă de joc trebuie să folosești jucătorii unde dau cel mai bun randament", a spus Ilie Dumitrescu la Digisport.

Fostul antrenor al Stelei a vorbit și despre pozițiile pe care suferă echipa condusă în acest moment de Laurențiu Reghecampf.

"Enache nu este fundaș dreapta, la fel ca și Jakolis. Este nevoie de un fundaș dreapta, de un fundaș central, dar și de un număr 9. Sunt sigur că aceste transferuri se vor face, dacă vrei să ai o echipă de top", a mai spus Dumitrescu.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
bumix
bumix  •  20 Septembrie 2016, 14:45

nu-mi place dumitrescu dar aici are dreptate fundasi laterali si virf neaparat . ewnache nu a convins deloc nicaieri , nu se apara ,nu stie centra ,nu se integreaza in echipa .poate MOKE sa fie ceva ,are fizic si nu sta rau in teren . muniru trebuie jucat mai mult si disciplinat nu este folosit potentialul lui .

963242023697129
Eugen Eugenescu  •  20 Septembrie 2016, 13:05

Stelei i-ar trebui si un antrenor,si un director sportiv,si un team manager...

883135188391540
Popa Corneliu  •  20 Septembrie 2016, 00:53

Tamas, Moke,Tosca, Momcilovici asata e beton! Restul pune-i pe posturile lor!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează