FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Steaua din parcuri: 3 jucători despre care toată lumea a uitat că sînt plătiţi de campioana României!

Mihai Costea
Mihai Costea

Articol de GSP - Publicat miercuri, 15 octombrie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 15 octombrie 2014 16:27

Antrenorul Stelei, Costel Gâlcă, are un lot consistent la dispoziţie. Printre fotbaliştii săi sînt jucători care fac furori în Liga 1 şi la naţională, precum Alex Chipciu sau Raul Rusescu, dar şi nume despre care puţin îşi amintesc.

În 10 etape, Gâlcă a rulat 25 de jucători, printre care şi mulţi puşti selectaţi de antrenorul roş-albastrilor. Ne-am amintit de alte 3 speranţe despre care nimeni nu mai spune nimic.

1. Gabi Matei: A venit la Steaua ca o mare speranţă, însă accidentările dese şi viaţa extrasportivă l-au dărîmat. A jucat anul trecut în mai cu Oţelul şi Pandurii, însă pînă la acele meciuri nu mai jucase din septembrie 2013, cu Avîntul Bîrsana.

2. Mihai Costea: A jucat ultima dată tot în meciul din Cupa României de pe 26 septembrie 2013 cu Avîntul Bîrsana. A fost exclus din lot de Laurenţiu Reghecampf, iar de atunci se antrenează singur, prin parcuri.

3. Florentin Pham-huy: A jucat cu Berceni şi Rapid în Cupa României şi Cupa Ligii, însă nu a prins niciodată echipa într-un meci de Liga 1, deşi e anunţat ca o mare speranţă a Stelei.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (11)
spinuv
spinuv  •  16 Octombrie 2014, 11:01

Ciuca ,citi ani are Florentin?Asta este un copil si tu-l pui pe o lista a rusinii.Ba,tu ai rusine?...Cu Begu n-ai reusit sa scri 10 rinduri adevarate acum faci stire despre un copil care nu joaca la Steaua.Intereseazate citi copii mai are Steaua si poate afli de ce nu joaca cit doresti tu...

puiu.mordasan
puiu.mordasan  •  16 Octombrie 2014, 10:11

Matei joaca la Pamfile,iar Nila la Cruduta...amandoi sunt campioni...deci care-i problema??? Nu-i prost ala care mananca ci ala care le da bani de femei....

overclocking
overclocking  •  15 Octombrie 2014, 22:39

Aaaaa, hmmmm, stati asa un pic ca am o dilema. Citez: "A jucat anul trecut în mai cu Oţelul şi Pandurii, însă pînă la acele meciuri nu mai jucase din septembrie 2013". Pai anul trecut nu inseamna 2013 ? A jucat in mai 2013 dar inainte de asta nu mai jucase din septembrie 2013 ? Grele calcule domnu` reporter/redactor ? Ca doar nu cred sa mai platiti si vreun corector, editor care sa va citeasca si corecteze textele inainte de a fi publicate, doar ... "nu e bani", desi ati inceput si voi sa ne cam sufocati cu reclamele, acusi ajungeti ca si site-ul concurent, pe care de mult mi-e si sila sa mai intru

Vezi toate comentariile (11)
Comentează