FOTBAL  »  Superliga  »  DERBY DE ROMANIA

"Steaua-Dinamo e peste România-Argentina. Nu trebuia mutat!" » Tu ce crezi?

Articol de GSP - Publicat joi, 13 februarie 2014 00:00 / Actualizat joi, 13 februarie 2014 14:43

Fostul mijlocaş al Stelei, Iulian Apostol, crede că România-Argentina nu ar trebui să ducă la mutarea derby-ului Steaua- Dinamo. Invitat la E-Strada TV, Apostol a explicat de ce crede că Lucian Sînmărtean este una dintre cele mai bune achiziţii ale Stelei din ultima perioadă.

"Steaua-Dinamo e peste România-Argentina, mai ales dacă nu vine Messi. La meciul naţionalei nu vin mai mult de 10.000 de oameni, la derby ar fi plin stadionul", a spus Iulian Apostol, cel care a acordat recent a acordat un interviu şi pentru Radio GSP.

Transferul lui Lucian Sînmărtean, unul dintre cele mai fierbinţi evenimente din mercato, îl entuziasmează pe mijlocaşul în vîrstă de 33 de ani. "Steaua nu a mai avut un jucător de profilul lui Sînmărtean de la Hagi, Panduru sau Denis Şerban. În condiţiile în care i-a pierdut deja pe Chiricheş, Bourceanu şi Rusescu, adică tot axul central, Sînmărtean e mai mult decît binevenit. O să ne aducă aminte de marii playmakeri ai Stelei".

În legătură cu alegerile de la FRF, Apostol nu este deloc optimist: "Trebuie să facem ceva, fiindcă ne putem trezi că peste 5 ani fotbalul românesc va avea doar Academia Hagi. Mai mult de atît, la Federaţie, 60% e sprijinul politicului, deci e nevoie şi de ajutor din zona aia".

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (22)
buldogul_rosu
buldogul_rosu  •  16 Februarie 2014, 19:46

ce rost are meciul cu argentina? daca eram calificati la mondiale era binevenit, dar asa este ca nuca in perete...

buldogul_rosu
buldogul_rosu  •  13 Februarie 2014, 22:40

daca romania era calificata la campionatul mondial din brazilia atunci era un interes mai mare pentru acest amical,dar asa nu prea este de mare interes acest meci cu argentina...

lumpy666
lumpy666  •  13 Februarie 2014, 21:50

DE CE NU se joaca STEAUA-DINAMO "IN ACELASI TIMP" CU ROMANIA-ARGENTINA si atunci sa vedem cu sau fara MESSI unde s-ar duce LUMEA...???? -ACUM CA ASA SI FRF ar mai incalca o REGULA ori cum e EGAL PT NOI PLUS POSIBIL ASA AR MAI SCAPA PE DE ALTA PARTE "FRF" DE O AMENDA DIN URMA SCANDARILOR ANTISEMITE si RASISTE si ar INCASA O AMENDA DOAR PT CA SE DISPUTA UN JOC OFICIAL DIN CAMPIONAT IN ACELASI TIMP CU MECIURILE AMICALE ALE ECHIPELOR NATIONALE!!! -In rest VAI DE NOI CE DE PROBLEMENE FRAMANTA IN ROMANIA STEAUA-DINAMO SAU ROMANIA-ARGENTINA LA BUCURESTI....????? -NU MAI AVETI MEDICAMENTEEE DAR HALATUL CAT E........?????

Vezi toate comentariile (22)
Comentează