FOTBAL  »  Superliga  »  FC VOLUNTARI - STEAUA 3-1

Steaua, executată de un jucător care a stat un an pe tușă! » 7 lucruri inedite despre Kone, omul momentului în Liga 1

Articol de GSP - Publicat marti, 23 februarie 2016 11:45

FC Voluntari a câștigat categoric în fața Stelei, scor 3-1, la capătul unui meci senzațional făcut de Hamed Kone, care a marcat două goluri și a dat o pasă de gol.

Hamed Kone, 28 de ani, a fost omul partidei, dar a surprins la final: "N-a fost cel mai bun meci al meu. Cea mai prețioasă victorie a fost una cu Petrolul" 

GSP.RO a strâns 7 lucruri inedite despre eroul echipei ilfovene, ivorianul cotat la 400.000 de euro de transfermarkt. de care a jucat la Abidjan, Chonburi, Home United, Gainare Tottori, Slavia Sofia și FC Clinceni.

Voluntari a vrut să SCAPE DE EL în această iarnă!

Kone a venit la FC Voluntari în vară, de la FC Clinceni, din postura de jucător liber. Mijlocașul a avut evoluții foarte bune în prima parte a sezonului, iar formația ilfoveană a vrut să îl vândă!

FC Voluntari cerea 100.000 de euro pentru jucătorul african, dar niciun club nu a plătit această sumă și mijlocașul nu a mai plecat.

Acum 5 ani era în Liga a 2-a. din Japonia!

În perioada 2009-2012, Kone a fost legitimat la Gainare Tottori, formație din Liga a 3-a din Japonia. Acolo a jucat 31 de meciuri și a marcat de 10 ori.

De acolo a ajuns în Bulgaria, la Slavia Sofia, iar în ianuarie 2014 a semnat cu FC Clinceni, unde a jucat un an.

L-a vrut Dinamo

Dinamo a intenționat la un moment dat să îl aducă pe Kone în această iarnă. Formația alb-roșie l-a dorit pe ivorian, dar negocierile cu gruparea ilfoveană au căzut. "Câinii" îl vedeau pe Kone ca un înlocuitor perfect pentru Cosmin Matei, dar n-au dorit să plătească suta de mii de euro cerută de Voluntari. 

CUM ÎL VEDE GANEA

La finalul meciului cu Steaua, Ionel Ganea, antrenorul celor de la FC Voluntari, l-a lăudat pe Kone.

"Kone este foarte tehnic și are schimbări de direcție foarte bune. În plus, pleacă foarte bine de pe loc", a spus Ganea.

A fost monitorizat de Newcastle și Stoke

La începutul carierei, Kone era văzut ca un viitor star al fotbalului african, iar mai multe formații, precum Stoke și Newcastle, s-au arătat interesate de acesta.

A stat un an fără echipă!

În iulie 2012, Kone a ajuns în Bulgaria, la Slavia Sofia, fiind prima experiență europeană. Acolo a stat doar șase luni, fiind dat afară în ianuarie 2013. De atunci, până în ianuarie 2014 a fost liber de contract, iar după aceea a ajuns la Academica Clinceni.

10 ÎN GAZETA SPORTURILOR

Evoluția de excepție a lui Kone a fost subliniată și de nota primită de ivorian din partea Gazetei Sporturilor. Pentru cele două goluri și pasa de gol, a primit nota maximă, 10!

5 goluri
a marcat Kone în acest sezon din Liga 1

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (13)
zecs93
zecs93  •  24 Februarie 2016, 03:16

Negoita adu-l in pana mea pe Kone la Dinamo !!!

robert1205
robert1205  •  23 Februarie 2016, 21:39

Asta se intampla cand astepti multe de la fosti jucatori (Marica, Bourceanu, Pintilii ,TAMAS, Mutu, Ad Cristea ,Tucudean ,.....), in loc sa promovezi jucatorii tineri de viitor si valorosi . Filip nu are loc de babe la Steaua. Iordanescu trezestete ca ne facem *** la EURO. Mizeaza pe tineri la EURO.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

steaua_fara_nume
steaua_fara_nume  •  23 Februarie 2016, 19:19
Postat de cneius pe 23 Februarie 2016, 19:08

Prostii !! A fost lasat sa treaca, priviti fundasii Stelei la golul de 2-1.

si pe dinamo tot asa i-au lasat cei de la fcsb :)))))

Vezi toate comentariile (13)
Comentează