FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Steaua fără atac » "Roş-albaştrii" renunţă la 30 de goluri! Tănase rămîne cel mai bun marcator din lot

Articol de GSP - Publicat joi, 13 iunie 2013 00:00 / Actualizat joi, 13 iunie 2013 18:32

Steaua se desparte în această vară de cei mai buni marcatori din campionatul recent încheiat.

După ce Adi Rocha, autor a nouă goluri în sezonul trecut, şi-a terminat contractul şi a părăsit echipa, acum vine şi rîndul lui Raul Rusescu, care va pleca în Spania, unde va evolua pentru FC Sevilla. Cei doi au marcat împreună nu mai puţin de 30 de goluri, adică aproape jumătate din cele 74 reuşite de Steaua în ultimul campionat!

Citeşte şi: Steaua se desparte de golgheterul echipei » Raul Rusescu semnează azi cu FC Sevilla

Plecarea celor doi lasă Steaua descoperită în atac, unde Nikolici, Mihai Costea şi Tatu au marcat împreună nouă goluri. Cei mai buni marcatori ai echipei ar rămîne Cristi Tănase şi Alex Chipciu cu 7, respectiv 6 goluri.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (40)
white_sand
white_sand  •  14 Iunie 2013, 00:17
Postat de mihai.dan pe 13 Iunie 2013, 22:44

sa iasa meme sa ne spuna care e politica la steaua si cum de au hotarat sa-l dea pe rusescu la juma de pret!!!

Eu tot nu inteleg ce mai cauta Tatu la Steaua. Ala e o mana moarta, ne mananca banii degeaba... Incurajam lenea si mi-se-rupismul? Steaua nu are cum s-o duca rau cu banii, tinand cont ca incaseaza pe Rusescu... Daca aud ceva si de Latovlevici, pai e clar ca intram iar in mocirla... Nu prea mai ramanem cu mare lucru

saviola2_8
saviola2_8  •  13 Iunie 2013, 22:48
Postat de ave_biancorossi pe 13 Iunie 2013, 22:41

de ce ?

ca nu imi place alcoolul. simplu, nu?:)) beau si eu la ocazii, dar adevaru` ca nu-s mare bautor de alcoolu`, din simplu` motiv ca nu imi place:) nu beau acasa, nu beau la masa cum fac multi, parca imi stric tot gustul mancarii:)) asa m-am obisnuit, dar la un gratar cu amicii, la vreo petrecere, la vreo iesrie in `decor` sigur ca beau si eu ca nu-s pocait:))

saviola2_8
saviola2_8  •  13 Iunie 2013, 22:46
Postat de bandoleros pe 13 Iunie 2013, 22:35

50 de zile pana la primul meci oficial? atunci e clar! nada liga campionilor...

Ma refeream la campionat, supercupa e pe 10 iulie, cam peste vreo 25 de zile, am zs asa aproximativ, si daca jucam in europa tot pe la sfarsit de iulie jucam, adica vreo 35 40 de zile, ma rog, ai retinut ideea, n-am stat sa calculez fix:))

Vezi toate comentariile (40)
Comentează