FOTBAL  »  Superliga  »  FC VOLUNTARI - STEAUA 2-3

Steaua favorizată de arbitraje? MM răspunde acuzelor: ”Dinamo vorbește? Aganovici va mânca o lună cu paiul”

Articol de GSP - Publicat marti, 27 septembrie 2016 20:35

Mihai Stoica, managerul Stelei, a răspuns acuzelor venite la adresa echipei sale după victoria cu FC Voluntari, 3-2.

Rivalii din Liga 1 acuză arbitrajul de la meciul cu Voluntari și susțin că Ovidiu Hațegan a judecat greșit fazele din care Steaua a marcat două dintre goluri.

”Faza penalty-ului din care am marcat golul de 2-1 e interpretabilă. Din punctul meu de vedere nu e penalty la De Amorim. În opinia mea, eroarea lui Hațegan nu a cântărit decisiv. În trei minute am fost egalați. Nu pot să mint, cât de subiectiv aș fi. Dar să spui că nu e fault la Muniru e o tâmpenie. Cum să vorbim doar de dragul de a vorbi?”, a spus Mihai Stoica la DolceSport.

”Nici la box nu se întâmplă așa ceva!”

Acesta a continuat cu un atac dur la adresa lui Dinamo: ”Mă surprinde că vin acuze din partea clubului Dinamo, iar la meciul direct trebuia să primim două lovituri de pedeapsă. Mă surprinde altceva, mai mult decât atacurile de la Dinamo. Mă surprinde că se vorbește de Hațegan, dar de Balaj aproape deloc (n.r. - arbitrul meciului Steaua - CFR 1-2) .

Haideți să vedem cum s-a accidentat Aganovici, care a fost lovit cu genunchiul în gură. Dublă fractură de mandibulă, o lună va mânca cu paiul. Nici la box nu prea se întâmplă așa ceva. De ce nu e roșu și la primul fault al lui Thiago Lopes? Trei zile înainte de meciul cu Voluntari nu primim două penalty-uri, cum e avantajată Steaua? Dinamo zice că Steaua e ajutată, dar uită de cele două penalty-uri clare din meciul direct. Vreau să comenteze cineva de la Dinamo fazele”.

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
1048432045196571
Neculaescu Mircea  •  28 Septembrie 2016, 08:56

cine sunteti voi ba "deuxex" si "conasu_boieru" *** dinamoviste, *** de ura. spuneti-va numele clar lasilor!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

deuxex
deuxex  •  27 Septembrie 2016, 23:44

Golul 1: centrare din afara terenului, arbitrul tusier nu vede... Golul 2: penalty acordat la un fault in atac! Golul 3: actiunea pleaca de la un fault inexistent. Deci nu, *** nu sunt favorizate de arbitrii! SUNT PUR SI SIMPLU LUATE PE SUS SI IMPINSE INAINTE!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

conasu_boeru
conasu_boeru  •  27 Septembrie 2016, 22:47

CUM POATE SĂ VORBEASCĂ *** ASTA DE ARBITRAJE ???!!!! Ia zi-ne măi celulă , de ce e suspendat Avram si ce meciuri a arbitrat el sezonul asta ?! Hai să iti spun eu *** : finala cupei Ligii și fcsb-Astra în care nici dacă era pe ștat la fcsb nu arbitra așa mizerabil și incă un meci in care...a dezavantajat CFR !!!! VORBESTE fcsb de ARBITRAJELE altora ??????!!!!!! Tupeu de *** și celulă !!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează