FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - STEAUA 3-1

Steaua, ferește-te de Andone! 3 petreceri roș-albastre stricate de "Fălcos": de la măcelul din Giulești, până la umilirea lui Reghe!

Articol de GSP - Publicat joi, 01 decembrie 2016 14:20

Dinamo a câștigat partida cu Steaua de aseară, scor 3-1, iar Ioan Andone a demonstrat încă o dată că este "nașul" Stelei.

1. Dinamo- Steaua 3-2, 31 iulie 2005

Un derby care i-ar face pe mulți nostalgici, în care formația dinamovistă avea în componență jucători precum Moți, Tamaș, Vlad Munteanu, Florentin Petre, Florin Bratu sau Claudiu Niculescu.

Steaua pregătită pe atunci de Protasov era o obișnuită a competițiilor europene, având un lot din care nu lipseau Hamutovski, Ghionea, Neșu, Ogăraru, Bănel Nicoliță, Paraschiv sau Dică.

A fost o partidă plină de suspans, steliștii intrând la pauză cu avantaj de un gol, după golurile marcate de Nicolae Dică și Victoraș Iacob. Pentru formația lui Andone a marcat în prima repriză Bratu, urmând ca Bălțoi și Niculescu să întoarcă rezultatul în partea secundă.

2. Rapid-Steaua 5-1, 18 aprilie 2010

Este cea mai drastică înfrângere suferită de Steaua în fața rivalei din Giulești, într-un meci de campionat. Totul s-a petrecut în fața a 12.000 de fani giuleșteni, într-un meci cu o încărcătură specială și cu o atmosferă electrizantă. Alexandru Ioniță făcea atunci meciul carierei, înscriind o dublă în primele 17 minute.

Celelalte goluri ale formației lui Andone au fost marcate de Cesinha, Marius Constantin și Helder, în timp ce pentru Steaua lui Stoichiță marca Kapetanos.

3. Dinamo - Steaua 3-1, 30 noiembrie 2016

Contestat de fani și având o presiune constantă din partea conducerii, Ioan Andone a închis gurile tuturor după victoria de aseară. Deși a pornit meciul de la 0-1, după golul marcat de Boldrin din penalty în prima fază a meciului, tehnicianul dinamovist a dat dovadă de sânge rece și a întors soarta încă unui derby. De data aceasta Hanca, Nedelcearu și Nemec au fost marcatorii.

Încă un lucru ar putea fi remarcat. În ambele victorii obținute la scor, Ioan Andone a avut câte un Lazăr în teren. În 2010, Costin Lazăr a fost cel mai bun om de pe teren, în timp ce Valentin Lazăr a fost unul dintre artizanii victoriei de ieri.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (22)
ucluj2011
ucluj2011  •  01 Decembrie 2016, 20:04
Postat de khal_37 pe 01 Decembrie 2016, 19:36

Pe atunci mai exista rapid....acum sa desfiintat

"2. Rapid-Steaua 5-1, 18 aprilie 2010" .........Doamne..... ce satisfacție nu numai pentru incomparabilii suporteri ai Rapidului , dar pentru TOATĂ suflarea fotbalistică din România... pentru TOȚI cei care au habar cît de cît de fenomenul fotbal... pentru toți NEsteliștii ... pentru toți cei care au cît de cît creier să judece... pentru toți românii adevărați care urăsc Prostia , Hoția , Abuzul și Minciuna , adică cel patru lucruri din care a luat ființă acest cancer al fotbalului românesc numit steluța comunistă în cinci colțuri). Rapidul NU sa desființat , și nu se va putea desființa niciodată. Rapidul în Liga a-5-a strînge mai mulți spectatori decât ORICARE meci din Liga 1 (mai puțin Dinamo-Steaua). Dacă nu crezi du-te pe Giulești (că ești mai aprope decît mine dacă stai în București) sîmbătă de la orele 12:00 că joacă cu CS Cadet. Rapidul trăieșye bine merci și î-l veți vedea în Liga 1 mai devreme decât ați crede voi.

khal_37
khal_37  •  01 Decembrie 2016, 19:36
Postat de ortega pe 01 Decembrie 2016, 19:05

RAPID-STEAUA 5-1 ... Pe atunci mai exista Steaua ...

Pe atunci mai exista rapid....acum sa desfiintat

khal_37
khal_37  •  01 Decembrie 2016, 19:35

Steaua a fost furata de arbitri pe fata...daca era vorba despre fcdb toti scribalaii aruncati in aer stiri dupa stiri despre cum a fost furata echipa fanion a sistemului neocomunist .

Vezi toate comentariile (22)
Comentează