FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Steaua i-a fixat preţul şi lui Lukasz Szukala! Anamaria Prodan dă ultimele detalii despre situaţia fundaşului

Articol de GSP - Publicat duminica, 04 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat duminica, 04 ianuarie 2015 17:21

Lucian Sînmărtean a semnat cu Al Ittihad, iar pe lista arabilor este şi Lukasz Szukala. Fundaşul polonez are mai multe oferte importante, unele chiar din Germania. 

Anamaria Prodan a recunoscut că sînt discuţii şi pentru internaţionalul polonez, însă acesta nu este disperat să plece. Steaua cere în schimbul fundaşului 1 milion de euro.

”Situaţia lui Lukasz nu este disperată. Este titular al naţionalei Poloniei, joacă perfect de cîţiva ani, are 30 de ani, nu stăm să ne facem probleme că rămâne fără contract.

Lukasz preferă să se ducă pe bani mai puţini într-un campionat mare, mai puţini bani ca în Arabia. Nu se va duce acolo pe bani puţini.

Avem discuţii cu mai multe cluburi şi din Germania, dar şi din alte campionate, dar Szukala nu este disperat să plece”, a spus Anamaria Prodan pentru Digi Sport.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (79)
xnread
xnread  •  05 Ianuarie 2015, 14:05
Postat de talpaiadului pe 05 Ianuarie 2015, 04:51

Ia uite-l si pe asta, olandezul zburator de pe ghesepe, arianul poooliiii care a frecat menta prin Olanda cativa ani pana si-a luat cetatenia si acuma gata, si-a schimbat rasa :)) Ba hapciupaliticule, mi-e si mila si scarba de tine in acelasi timp...

Buna dupa-amiaza.Multumesc pentru reactia dvs cat si pentru limbajul colocvial.A fost necesara o cautare amanuntita pentru intelegerea expunerii ;-)..cat despre cetatenia olandeza parintii au fost cei care au facilitat-o initiind procedura ;-)..si inca o data aveti dreptate:obarsia unei fiinte nu se rezuma la un simplu act implicand si genomul acesteia ;-):-)

djeurofighter
djeurofighter  •  05 Ianuarie 2015, 08:25
Postat de crotalie pe 05 Ianuarie 2015, 07:01

Avem cea mai valabila echipa, suntem cei mai multi si cei mai superiori ! Forta Stiaua, forta Stiaua, hei, hei !

Tu cand naiba ai mai aparut si ai deja 19 comentarii!?

crotalie
crotalie  •  05 Ianuarie 2015, 07:01

Avem cea mai valabila echipa, suntem cei mai multi si cei mai superiori ! Forta Stiaua, forta Stiaua, hei, hei !

Vezi toate comentariile (79)
Comentează