FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Steaua i-a transmis un mesaj special lui Neșu: "Suntem alături de tine, «Bicho»!"

Articol de GSP - Publicat vineri, 19 februarie 2016 19:41

Mihai Neșu, fostul fotbalist al Stelei, a împlinit astăzi 33 de ani, iar roș-albaștrii i-au urat un mesaj de susținere și s-au declarat alături de fostul fundaș în lupta pe care o duce după accidentul din mai 2011.

"La Mulți Ani, Mihai Neșu! Fotbal Club Steaua București îi urează La Mulți Ani și multă putere în lupta pentru sănătate lui Mihai Neșu, care a împlinit vineri, 19 februarie, vârsta de 33 de ani.

Clubul nostru îi dorește să aibă aceeași determinare pe care a arătat-o și până în prezent, în pofida piedicilor puse de soartă.
Suntem alături de tine, «Bicho»!", se arată pe site-ul Stelei.

Mihai Neșu, poreclit și Bișonul, a rămas paralizat în mai 2011, după ce a suferit un accident la un antrenament al lui Utrecht. Neșu a evoluat pentru Steaua în perioada 2001-2008, iar apoi s-a transferat la Utrecht.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
crisliv
crisliv  •  20 Februarie 2016, 01:37

La Multi Ani, Mihaita Nesu. Dumnezeu sa fie alaturi de tine.

para.para
para.para  •  20 Februarie 2016, 00:00

Pun pariu pe oricat si cu oricine ca manifestul asta este o inventie a angajatului no name de la ghesepe-fecesepe. Cum poporul fara cultura pune botul la toate indobitocirile lui ovi & comp, nu-i de mirare ca maine o sa mai apara 0,00% cetateni romani simpatizanti ai fecesepe si totodata cititori inraiti ai ghesepeului. Bai pacalicilor, Mihaita are nevoie de altfel de sustinere, nu de "articole" in ghesepe, nu de mesaje, sms-uri sau postari.

gizeh
gizeh  •  19 Februarie 2016, 23:47

Sănătate,îți doresc ,Mihai Neșu.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează