FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Steaua i-a uimit pe cei mai importanţi oameni din fotbalul mondial! Valeriu Argăseală dezvăluie: "Am vorbit cu Michel Platini"

Articol de GSP - Publicat vineri, 29 august 2014 00:00 / Actualizat vineri, 29 august 2014 19:07

Preşedintele Stelei, Valeriu Argăseală, a anunţat obiectivul echipei pentru Europa League şi anunţă că Gâlcă va primi întăriri pentru ca echipa să poată face performanţă pe toate planurile. 

"Evident ne va urmări asta mult timp aşa cum am trăit cam aceleaşi sentimente şi după meciul cu Middlesborough, acolo, cel puţin, eram într-o fază superioară, ultima treaptă pe care trebuia să o urcăm, dar fotbalul îţi oferă şi faţa asta mai puţin plăcută

Aveam discuţii cu oamenii cu care m-am întîlnit ieri aici, inclusiv cu domnul Michel Platini care mi-a spus că nu se poate aşa ceva, n-a mai văzut.

Este dreptul celor de la Ludogoreţ să participe în Champions League, au dobîndit dreptul ăsta aşa cum l-au dobîndit, nu avem de ce să ne pară rău. Nouă ne pare bine că mergem mai departe în grupele Europa League şi rămînem cu regretul că a fost accesibilă această accedere în UEFA Champions League, dar am ratat-o.

Este o pierdere majoră care contează, evident, foarte mult, e o proporţie determinantă pentru viaţa unui club, încasarea banilor de la UEFA, evident că o să avem un traseu stabilit şi pentru Europa League şi pentru întărirea echipei pentru a accede mai departe în primăvară.

Am avut foarte multe prezenţe, sîntem obişnuiţi şi evident că dorim să ieşim în primăvara europeană", a spus Argaseala pentru Dolce Sport.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (38)
sexilian
sexilian  •  30 August 2014, 18:07

vor veni si bocete,curand

joedoe
joedoe  •  30 August 2014, 15:05
Postat de bivumu pe 30 August 2014, 09:40

Steaua in formula actuala nu cred ca se poate bate la titlu. In mod evident, lipsa banilor din UCL va face ca echipa sa fie facuta "dupa buget, coane Fanica!:". Iar cum nevoile familie Becali sunt mari..., cred ca vom avea de trecut prin momente grele.

primul an incare steauapoate retrograda,lot slab,subtire ...iar cu un preparartor fizic slab pregatit profesional ,jucatori buni vor fii mai tot timpu rupti

vladutz13
vladutz13  •  30 August 2014, 09:58
Postat de peter76610 pe 29 August 2014, 20:21

Pai pardon, pentru Astra avem tot respectul, aia îsi vad de treaba lor ca niste profesionisti ce sunt dar voi niste cataveici precum sefii vostri,Mimi,Gigi si altii sa nu mai dam nume

Hai lasa-ma cu Astra :))) stii cati bani a investit Niculae la Astra in transferuri???? 4 milioane in ultimii 5 ani!!! Are noroc cu Dinu Gheorghe care are ochi la jucatori si ca unii jucatori din Romania luati gratis au putut sa progreseze. Astra nu are bazele unui club de succes, asta e realitatea... fara bani, poti sa ai succes din cand in cand, cu noroc, dar per total nu se poate.

Vezi toate comentariile (38)
Comentează