FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOŞANI

Steaua îi sperie pe botoşăneni: "Nu ne ajută nici dacă bagă rezervele, va trebui să alergăm de 3 ori mai mult"

Articol de GSP - Publicat luni, 16 septembrie 2013 00:00 / Actualizat luni, 16 septembrie 2013 22:07

Marius Croitoru, mijlocaşul celor de la FC Botoşani, a vorbit la finalul partidei cu Viitorul, 0-0, despre întîlnirea de săptămîna viitoare cu Steaua.

"Chiar dacă sîntem pe podium, diferenţa faţă de Steaua e mare. E greu să le facem faţă, va trebui să alergăm de trei ori mai mult. Au un antrenor extraordinar de bun, care ştie să-şi mobilizeze jucătorii.

Nu ştiu dacă ne-ar ajuta ca Steaua să joace cu rezervele, pentru că nu prea există diferenţe mari. Vă daţi seama ce valoare au jucătorii, dacă şi Filip a fost propus la echipa naţională", a spus Marius Croitoru la DigiSport Special.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (9)
gemminy55
gemminy55  •  18 Septembrie 2013, 16:44
Postat de avocatulreloaded pe 17 Septembrie 2013, 01:55

in mod normal ar trebui sa le dam cu terenul in cap si cu rezervele dar au o aparare bunicica ! cred ca le dam 2-3 boabe !

pai data fiind valoarea dintre echipe ....5-6 goluri ar fi cea normala la final!

gemminy55
gemminy55  •  18 Septembrie 2013, 16:42

ce sperante sa aibe botoseniu?a jucat doar cu echipe promovate si din cele scapate de retrogradare in sezonul trecut,cu steaua dinamo astra petrolul si celelalte va da kiks total,!o sa va convingeti ca pe cit de repede sau umflat,chiar foarte repede se vor dezumfla!duminica le prevad un 0-3 cel putin!nu sunt stelist dar,din fericire ptr ei pot spune ca botoseni e o echipa de antrenament ptr ei,problema va fi doar scorul cu ce bate steaua,nu poti etala un botoseni cu steaua! e cum ai compara orasul DEJ cu MADRID! hai sa fim seriosi,chiar nu pot emite nicio pretentie botoseni poate prilejul de a juca cu o echipa adevarata,si e prima pina in prezent!vor urma alte echipe

goghe
goghe  •  17 Septembrie 2013, 15:57

Cum?? Voi nu ati auzit de teoria celui mai mare antrenor din toate timpurile, Reghekampf?? Toate meciurile se joaca la victorie!! Cu oricine in orice conditii! El asa a invatat sa dea lectii!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează
Close