FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Steaua îşi ia atacant în două săptămîni: "Gigi Becali îl va alege"

Articol de GSP - Publicat sambata, 27 aprilie 2013 00:00 / Actualizat sambata, 27 aprilie 2013 13:59

Steaua vrea neapărat un atacant pentru sezonul următor, iar managerul MM Stoica a căutat în ultima lună un fotbalist care poate ajuta formaţia roş-albastră în viitor.

Stoica spune că peste două săptămîni îi va oferi lui Gigi Becali lista cu atacanţii de unde patronul Stelei va alege: "În ultima lună, în fiecare weekend, am fost şi am văzut jucători, lista se reduce după fiecare săptămînă. Cred că în două săptămîni vor fi gata propunerile pentru un atacant pe care îl va alege patronul, ceea ce mi se pare foarte normal", a spus Mihai Stoica la Dolcesport.

Totuşi, Gigi Becali pare mai interesat de un eventual transfer al lui Adrian Mutu la Steaua, singura problemă în acest moment fiind salariul jucătorului. În plus, şeful Stelei nu pare tentat de un jucător transferat din ligile inferioare din Occident: "Dacă-s aşa buni, de ce nu-i iau ăia de acolo", ar fi sunat nemulţumirea lui Becali.

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (27)
adra
adra  •  27 Aprilie 2013, 21:41

oierul va alege atacantul ... pe lista sunt lewandowski. neymar, gotze,cavani,alibec... primii 4 sunt sub valoarea stelei... il va alege sigur pe supervedeta alibec... pentru ca e aproape gratis...

ceauseusescu_tatal_nostru
ceauseusescu_tatal_nostru  •  27 Aprilie 2013, 20:29

Când tria tatuțul nostru luam noi pe cine vroiam ... Moca

88gore88
88gore88  •  27 Aprilie 2013, 18:36

Mutu nu o sa primeasca un salariu extravagant si prima optiune va fi o oferta din strainatate,chiar si ligile secunde din campionatele puternice! Faptul ca Steaua va juca in Champion s League ,nu stiu cat il avantajeaza pe Mutu.

Vezi toate comentariile (27)
Comentează