FOTBAL  »  Superliga  »  SIGLĂ

Steaua își schimbă din nou sigla! MM Stoica anunță că suporterii vor avea un cuvânt important în alegerea noului logo

Articol de GSP - Publicat vineri, 27 mai 2016 20:13

Mihai Stoica anunță că Steaua își va schimba din nou sigla. Suporterii vor alege noul desen, după ce conducerea le va propune mai multe sigle. 

"Vom alege un logo împreună cu suporterii. Sunt graficieni care lucrează la el. Avem mai multe logo-uri în pregătire", a zis Mihai Stoica la Digi.

...despre evaluarea siglei de către cei de la CSA: "Trebuie evaluată și sigla Fotbal Club Dinamo? Și sigla Rapidului? Sau cumva aici sunt alte jocuri. Sigla aia pe care eu am conceput-o (n.r. sigla pe care Steaua a pierdut-o în decembrie 2014) am văzut-o pe șorturi la baschet"

...despre fani: "Suporterii n-au venit pentru că n-au fost rezultate. Și în 2001-2002 au fost meciuri cu 1.500 de oameni. Acum oricum lumea nu mai merge la stadion"

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (34)
toni_fcsb
toni_fcsb  •  28 Mai 2016, 16:06

Ce ai conceput tu, ma? Ce sigla? Bai mimisor, nu-ti mai da, nene, atata importanta ca esti doar un sclavete din ograda lui jiji. Poate un pic mai important decat mache si agoniseala. In rest, esti vai de capu' tau. Plini de impresii, arogant si nesimitit. Dar o sa vina vremea cand iar vei primi un sut in dos si te vei intoarce in cutia aia de carton de unde ai scapat!

mvradulescu
mvradulescu  •  28 Mai 2016, 08:56
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Ce să spun ... profundă cugetare ! După mintea ta (care probabil s-ar simți lejer într-o coajă de alună), cam 5 milioane de bărbații (care sunt interesați de sport) urăsc fotbalul ... Stimabile, încearcă să treci peste „spaima” creată de bacteriile din spitale și ... consultă un specialist !

104772133226352
Petre Radulescu  •  28 Mai 2016, 08:39
Postat de talpaiadului pe 28 Mai 2016, 07:08

"MM Stoica anunță că suporterii vor avea un cuvânt important în alegerea noului logo" CARE SUPORTERI???????????????????????????????????

Aia 40 si de mii care s-au dus la meciul cu echipa care se face de ras in Europa, dinamu, si celelalte 3-4 sau poate chiar 5 milioane care iubesc aceasta Steaua.

Vezi toate comentariile (34)
Comentează