FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Steaua își schimbă strategia » Conducerea roș-albastră anunță ce fotbaliști pot apărea la echipă

Articol de GSP - Publicat duminica, 17 ianuarie 2016 09:52

Steaua i-a adus în această iarnă pe Marica, Bawab, Bourceanu și Pintilii, dar l-a ratat pe Budescu, iar negocierile pentru Gabriel Enache au intrat în impas.

Helmuth Duckadam, președintele de imagine al Stelei, a anunțat că dacă Enache nu ajunge la Steaua, formația roș-albastră s-ar putea orienta spre fotbaliștii pe care Gigi Becali nu îi mai vrea la echipă.

"Dacă nu îl aducem pe Enache, nu este nici o problemă. Pînă la urmă, noi avem mai multe soluții. Se poate alege unul sau doi jucători dintre cei care au rămas la București, cu condiția ca ei să nu își găsească echipă.

Pînă la urmă, ei au salarii foarte mari și ar fi păcat să le fie plătite și să nu se beneficieze de serviciile lor", a declarat Helmuth Duckadam, la Digi.

Patronul Stelei a anunțat că nu vrea ca Tade, Alcenat, Breeveld și Tahar să mai joace la Steaua și că sînt liberi să plece. Cei patru jucători nu sînt în cantonamentul din Turcia și se pregătesc separat. Pe lista lui Becali era și Guilherme, dar acesta s-a transferat la Bari.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (21)
493554747481335
Solomon Neagu  •  18 Ianuarie 2016, 06:37

Ce pot sa spun decat ca imi pare rau ca sunt jucatori de calitate dar daca nu dau randament sa fie inlocuiti si pe parcurs cine negocieaza transferurile Stelei sa puna o clauza clara, ca daca nu te integrezi complet in echipa timp de sase luni de la semnarea contractului sa se micsoreze salariul la jumatate !!!

bumbabum
bumbabum  •  17 Ianuarie 2016, 21:55
Postat de guyencea pe 17 Ianuarie 2016, 17:01

***! Singura echipa carea bătut-o pe fcsb pe unde a prins-o in toata istoria ei a fost DINAMO!! fcsb-istii au o frica organica fata de DINAMO!!! Umilintele repetate le distrug ficatii la fcsb-isti!! Singura lor dorinta e sa bata pe DINAMO!! Dorinta in van! Totul se transforma intr-o frustrare URIASA!! DINAMO BATE mereu pe fcsb-steaua!! *** care scriu pe-aici sunt dovada de netagaduit ca Dinamo *** Romaniei tin astazi cu fcsb clona ***.. ***.... fcsb RUSINEA *** BLATISTA A Romaniei!! ***

LOLEX...pe ce lume traiesti copile ?!? :)))))))))) V-a cam ars Steaua ani la rand, ati batut si voi din greseala intr-un meci, si acum va dati dulai*** :P

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1139194842780667
Cosmin Patrascu  •  17 Ianuarie 2016, 17:12

really? moderat?....nu am injurat, nu am jignit, si am mai si punctat un lucru deja evident.....sunteti....

Vezi toate comentariile (21)
Comentează