FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Steaua îşi schimbă strategia » Cum crede Becali că poate aduce din nou Liga Campionilor în România

Articol de GSP - Publicat luni, 13 mai 2013 00:00 / Actualizat luni, 13 mai 2013 15:01

Patronul Stelei, Gigi Becali, face pace cu gloriile echipei, care au reuşit să cîştige Cupa Campionilor în 1986, însă crede că dacă s-ar fi păstrat aceleaşi reguli, şi actuala echipă din Ghencea ar avea şanse să pună mîna pe acest trofeu.

" Steaua '86 a făcut un lucru măreţ. Nu vreau să fac comparaţii cu echipa actuală pentru că nu vreau să se interpreteze. Vreau doar să spun că dacă acum Real Madrid, Barcelona, Bayern Munchen, Chelsea, AC Milan şi Inter Milano ar avea voie să folosească doar trei jucători străini, am putea cîştiga şi noi Liga Campionilor.

Poate doar Barcelona să fie de aceeaşi valoare pentru că are foarte mulţi spanioli. În rest, aceste echipe sînt selecţionatele lumii. În fotbalul actual, noi mai avem nevoie de cîţiva ani pentru a ajunge într-o semifinală sau finală de Liga Campionilor.

Avem nevoie de o bază sportivă, de alt nivel de antrenament. Trebuie să se schimbe şi nivelul de trai al românilor. În 7-8 ani românii vor gîndi altfel, iar o dată cu ei şi fotbaliştii vor avea altă mentalitate", a declarat Gigi Becali pentru Gîndul.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (62)
pophki
pophki  •  14 Mai 2013, 17:00

alo nr 9 de ce dorm gardienii in posturi...

rocki
rocki  •  13 Mai 2013, 21:35

iar viseaza ciobanu cai verzi pe pereti

speedy73
speedy73  •  13 Mai 2013, 18:23
Postat de mrjuve1919 pe 13 Mai 2013, 18:15

In prostia lui, Becali are dreptate. Mentalitatea face parte din joc, iar aici stam prost.

n-are. ce, aia or sa stea sa uite la noi cum ne facem echipe? singura sansa ca sa mai castige vreo echipa din romania CL ar fi sa se revina la formatul de atunci (sa participe numai cate o echipa din fiecare tara, ramanand astfel pe dinafara echipe f puternice) si sa fie suspendate echipele din spania si germania. cum erau in '86 suspendati englezii.

Vezi toate comentariile (62)
Comentează