FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Steaua laudată de un fost jucător al Barcelonei: "E cea mai bună din România"

Articol de GSP - Publicat duminica, 13 octombrie 2013 00:00 / Actualizat duminica, 13 octombrie 2013 12:20

Fundaşul central al celor de la Şahtior, Dmytro Cigrinski, a vorbit despre Steaua după amicalul pe care ucrainenii l-au cîştigat în faţa steliştilor în Antalya, scor 4-1:

" Steaua este o echipă de calitate, a fost un adversar bun pentru noi. Joacă în Liga Campionilor şi nu a fost deloc un accident că a ajuns acolo. E cea mai bună echipă din România, şi nu au un campionat chiar aşa slab precum pare S-a simţit că le-au lipsit jucătorii experimentaţi, convocaţi la loturile naţionale".

Gabi Matei s-a sufocat la amicalul cu Şahtior după nici jumătate de oră
Georgievski a fost slab contra lui Chelsea fiindcă nu l-a putut opri pe germanul Schurrle, dar Gabi Matei tot nu e o soluţie pentru acoperirea postului de fundaş dreapta. Jucătorul pe care Mihai Stoica l-a prezentat drept "noul Dan Petrescu" atunci cînd l-a adus de la Pandurii pentru 600.000 de euro încă nu e capabil să joace la un nivel bun. Detalii aici.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
tigruzzu
tigruzzu  •  13 Octombrie 2013, 12:29

”Steaua-i o echipă bunicică...” Cigrinski nu a lăudat Steaua, ci a subliniat că nu e atât de slabă precum cred suporterii lui Șahtar. După ce bați cu 4:1 e nevoie să-ți ”umfli” un pic adversarul ca să pară victoria mai valoroasă. Iată ce a zis (ca să vă convingeți): ” - Мы контролировали ход игры. Первый тайм был непростым. А после перерыва адаптировались, раскрепостились, тут же забили второй, третий мяч… - Какое впечатление оставил соперник? - «Стяуа» - добротная команда. Хорошего соперника обыграли. Они не случайно выступают в Лиге чемпионов. Это сильнейшая команда Румынии, где не такой простой чемпионат, как кажется. Сегодня, считаю, они ощущали потерю своих сборников.”

cfrmania2
cfrmania2  •  13 Octombrie 2013, 12:22

alt articol scris ptr cei care va platesc , oile 2003 Bucuresti

djamorphis
djamorphis  •  13 Octombrie 2013, 10:56
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Vad ca nu se simte nimeni! Inter - Schalke 2 - 5!!! :)))

Vezi toate comentariile (8)
Comentează