FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Steaua lui Gigi Becali, doar 9 trofee? Marcel Puşcaş: "Actualul club nu are în palmares decît cupele cucerite după 1999"

Steaua în 1996
Steaua în 1996

Articol de GSP - Publicat joi, 19 februarie 2015 00:00 / Actualizat joi, 19 februarie 2015 19:18

Marcel Puşcaş, preşedintele Stelei în 1999, cînd secţia de fotbal s-a desprins de Clubul Sportiv al Armatei, a comentat motivarea Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie publicate azi, privitoare la sigla şi numele Stelei.

"Actuala Steaua nu are în palmares decît trofeele cucerite după 1999, cînd secţia de fotbal s-a desprins de Armată. Atunci au fost cedate provizoriu emblema, culorile, numele, urmînd ca ulterior să fie negociată folosirea acestora. Ziua aceea a venit! În urmă cu mai mulţi ani s-a discutat, cele două părţi nu s-au înţeles şi a urmat acţiunea în instanţă, ale cărei consecinţe le cunoaştem.

Steaua lui Gigi Becali nu poate folosi nimic, nici emblema, nici palmaresul", a declarat la Dolcesport Marcel Puşcaş, acum manager de dezvoltare regională şi comercială al FRF.

5 campionate, o Cupă şi 3 Supercupe are în palmares Steaua din 1999 încoace

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (54)
paulo
paulo  •  20 Februarie 2015, 15:24

jumate din ele furate :)

nenea007
nenea007  •  20 Februarie 2015, 12:55
Postat de noelstoica pe 20 Februarie 2015, 03:11

Unde sunt cei peste 4.000.000 de suporteri ai echipei Steaua (nu cei manevrati si cumparati din peluze)? De ce nu merg sa picheteze M.A.P.N.-ul si sa aduca cu picioarele pe pamant niste dobitoci, care cred ca fac ce vor ei in tara asta? Cum este posibil ca Becali sa plateasca falimentul echipei in anii in care a preluat echipa de la armata, iar dupa 15 ani sa vina cu asemenea actiuni de tip dictatori1al nesimtite? De ce ouale lui Talpan si ale capilor din M.A.P.N. nu atarna pe portile stadionului Ghencea? De ce romananii dovedesc incontinuare acelasi somn de moarte mutumindu-se cu comentarii pe net! Suporterii adevarati trebuie sa iese in numar mare si sa strige impotriva M.A.P.N. pretutind

Tu pe ce lume traiesti ?! ''Suporteri'' stelisti ?! Exista, sunt sigur de asta, ADEVARATI suporteri stelisti, care stiu cine a fost un Voinescu, Stefan Onisie, Zavoda (ca sa amintesc doar cativa...),insa care au decenta de a recunoaste ''meritele'' conjuncturii in care s-a format aceasta echipa. Era o echipa urata si batjocotita de toata lumea, fara spectatori...Tribunele erau ''verzi'' de militari in termen adusi sa-si ''incurajeze'' echipa.Echipa din 86 a beneficiat de participarea Romaniei la Olimpiada din 82 , dar si de fenomenul ''Luceafarul'', o ''nationala'' mai mica, care a devenit coloana vertebrala a ceea ce a fost ''echipa de aur'' a fotbalului romanesc...

radu.de.la.faru
radu.de.la.faru  •  20 Februarie 2015, 11:35

Hi, hi, hi...Steaua sa facut mica acum ! :)))

Vezi toate comentariile (54)
Comentează