FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Steaua lui Rădoi, varianta 2015-2016 » Roş-albaştrii vor începe sezonul viitor cu 6 nume noi în primul "11"! Cum arată echipa

Articol de GSP - Publicat marti, 26 mai 2015 09:03

Steaua a revenit pe primul loc cu o etapă înainte de final, iar o victorie în meciul din deplasare cu CSMS Iaşi i-ar face pe stelişti campioni pentru a 3-a oară consecutiv. 

Gigi Becali a anunţat că în vară vor veni 7-8 jucători: "Iau tot ce-i mai bun din ţară. Vreau să fac echipă bună de tot". 

Printre cei nominalizaţi se numără Tade, Tamuz, Alcenat, Teixeira, De Amorim, Budescu. 

Pe listă era şi portarul celor de la Universitatea Cluj,  Robert Veselovsky, care are şanse mici de a mai ajunge, mai ales după accidentarea suferită săptămîna trecută. Locul său ar putea fi luat de Felgueiras sau Pecanha. 

Cum ar putea arăta Steaua din sezonul viitor:

Pecanha - Alcenat, Papp, Varela, Guilherme - Teixeira, Tamaş - Chipciu, Budescu, De Amorim - Tamuz (Tade) 

Rezerve: Niţă, Rîpă, Luchin, Filip, Iancu, Stanciu, Toşca, Breeveld, Neagu, Ţucudean, Ad. Popa, Cojocaru, Pîrvulescu

Cine pleacĂ

Arlauskis, Prepeliţă, Raul Rusescu, Alex Bourceanu, Iasmin Latovlevici (final de contracte), Tănase (ofertă din Qatar), Grădinaru, Tîrnovan, Enceanu, Pham, Vîlceanu (ar putea fi împrumutaţi la echipe din primele două ligi pentru a juca).

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (98)
1604654263109853
Ionut Mantog  •  27 Mai 2015, 01:58

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

rangers94
rangers94  •  26 Mai 2015, 18:51
Postat de crimson.veritas pe 26 Mai 2015, 16:27

Nu a ramas nici o Steaua, a nici unei Armate ... dude! ...:)) Inteleg ca nu stapaniti, subiectul ... dar de ce continuati sa va pronuntati pe un subiect pe care nu-l cunoasteti? ...:)) Tot ce reprezinta activitatea fotbalistica Steaua din 1947 si pana in prezent, este astazi, si inca din anul 2003, la FCSB, care ste la randul ei ... a lui Becali! Trofee, titluri, cupe, palmaresul indivizibil (1947-2015), istoria, muzeul (care ar trebui revendicat in instanta de catre FCSB), numele, culorile, tot ... este la FCSB! Marca Steaua ... am folosit-o doar ca un semn de curtuoazie fata de MAPN, ca sa aratam ca stim de unde am plecat, nu eram obligati, a fost un gest de finete a FCSB sa foloseasa marca mapn-ului, poate un gest de respect, fata de trecut ... nimic altceva! Noi nu am profitat cu absolut nimic de pe urma folosorii marcii mapn-ului ... din contra mapn-ul si celelalte sectii ale lor ... au profitat si financiar, si ca imagine, de pe urma faptului ca noi am folosit marca mapn-ului ... din cauza NOASTRA (ca am folosit aceasta marca) ... multi fani ai nostri, au decis sa suporte si celelalte sectii ale clubului mapn, mediocre si falimentare! Clubul MAPN-ului (CS Armata) este ZERO, in comparatie cu FCSB, ca managemnt, ca fani, ca performante, ca imagine! Le-am facut un mare favor, in acesti ani, si acum favorul s-a terminat!

Outstanding post as usual . LIKE !!!!!!!!!!

manu71
manu71  •  26 Mai 2015, 18:02
Postat de suporter_fotbal pe 26 Mai 2015, 17:35

te macina rau oieritul ? nu mai poti dormi de grija oierilor ? tu ala care nu ai mancat niciodata branza...frustratule

Fa stanga imprejur ,apleaca-te usor si puncteaza.Cand gradul tau de intelegere, nu iti depaseste IQ slab dezvoltat bagi o cakareaza si calci in ea(pe mine m-a deranjat atitudinea ziarului,care de ani buni transfera scriptic,pt tiraj). Daca pe tine dpdv uman nu te deranjeaza ***,inseamna ca esti doar un amarat de catel ce linge dosul.Daca esti mai intai fanul lui Ciobandante si mai apoi al clubului,apleaca-te si puncteaza din nou.......inca un angajat al scriitorului national.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (98)
Comentează