FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Steaua mai aduce doi atacanţi » Cum şi-ar dori roş-albaştrii să arate Liga 1

Articol de GSP - Publicat marti, 25 iunie 2013 00:00 / Actualizat marti, 25 iunie 2013 19:56

Managerul general al Stelei, Mihai Stoica, a anunţat mişcările de lot care vor mai avea loc la club în următoarea perioadă. Oficialul roş-albaştrilor a vorbit însă şi despre cum şi-ar dori el să fie formatul în Liga 1.

"Joi decidem lotul cu care vom aborda Liga 1, Supercupa României, Cupa României şi competiţiile continentale. Steaua are acum nevoie de 2 atacanţi. Indiferent de ce decizie, vor pleca şi vor veni jucători.

Pleacă cei care au oferte foarte bune şi vor veni cei de care avem nevoie", a spus Mihai Stoica la Fanatik Show de la DigiSport.

...despre sistemul competiţional: "Salvarea campionatului românesc ar fi un sezon cu 12 echipe, cu 3 retrogradate, cu play-off, şi o ligă a doua tot din 12 echipe, în care promovează 3 echipe. O să ajungem să fim ca în NBA cînd nu promovează nimeni. Cine e sub linia retrogradării, să retrogradeze", a mai spus MM.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (9)
odd_cristian
odd_cristian  •  26 Iunie 2013, 11:50

"Steaua mai aduce doi atacanţi » Cum şi-ar dori roş-albaştrii să arate Liga 1". Ce are p... cu prefectura? Doar mascari de titluri scrise de clovni.

talpaiadului
talpaiadului  •  26 Iunie 2013, 06:28
Postat de gorgeousroadkill pe 25 Iunie 2013, 19:18

"Cum şi-ar dori roş-albaştrii să arate Liga 1". Fece Jiji Viitorul aka fece omenitii Dacia MiOvini Gloria Buzau U Cluj Chiajna Gloria Buzau Gloria Buzau ...

Vezi ca ai uitat de Gloria Buzau.

thefisherking
thefisherking  •  25 Iunie 2013, 21:56
Postat de superstar20 pe 25 Iunie 2013, 19:21

Cati ani au trecut de la ultima voastra victorie impotriva Stelei ? Sunteti un fel de satelit alt nostru in privinta asta. N-aveti simtul ridicolului.

Corect, buna asta. In alta ordine de idei, ma fascineaza mania proletara a CFR-istilor, ca si memoria lor extrem de scurta. Ei uita cum au castigat puncte pe la Galati si Sibiu, ca sa nu mai vorbim de circul ieftin pentru care au cooperat cu concitadina lor. Si astea ar fi doar cateva dintre exemple. Fratilor, ati fost infiintati sau revitalizati de catre o capusa cheala si ii semanati la chip si la suflet. Ghinionul vostru ca oameni ca Basescu sau Morar nu au trecere si pe la UEFA, v-ati fi vazut visul cu ochii, o echiputza de doi bani, un simulacru de club creat din bani supti din contracte paguboase pt statul roman, singurul care are acces la banii din CL. Nu-i asa ca asta vroiati?

Vezi toate comentariile (9)
Comentează