FOTBAL  »  Superliga  »  OŢELUL GALAŢI

Steaua n-a fost iertată de suspendare, Oţelul a rămas doar cu amendă!

Stadionul Oţelului Galaţi
Stadionul Oţelului Galaţi

Articol de GSP - Publicat vineri, 29 iulie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 29 iulie 2011 15:03

Comisia de Recurs a Federaţiei a decis să anuleze suspendarea de o etapă a terenului echipei campioane, astfel că Oţelul va putea disputa partida cu Chiajna, din 2 august, la Galaţi. Penalitatea de 20.000 de lei a fost şi ea redusă la jumătate.

Tot azi s-a judecat şi situaţia Stelei, care a rămas însă cu stadionul suspendat şi cu amenda de 20.000 de lei. Roş-albaştrii ar fi evoluat oricum departe de Bucureşti cu Mioveniul, la Constanţa, după ce arena din Ghencea nu mai intră în calcule momentan. Tot la malul Mării vor disputa şi etapa a treia, cu U Cluj.

Oţelul şi Steaua fuseseră sancţionate iniţial cu o etapă de suspendare fiecare şi amendă după incidentele provocate de suporteri la Supercupa disputată la Piatra Neamţ şi cîştigată de gălăţeni cu 1-0.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (14)
iulian_luk
iulian_luk  •  30 Iulie 2011, 13:49
Postat de superstar20 pe 29 Iulie 2011, 13:52

Cam ciudat,nu ? Nici Steaua nici Galati nu au fost gazde,iar uneia ii este anulata suspendarea iar alteia nu ... Aici nu e vorba de Steaua sau de alta echipa,aici e vorba de corectitudine,iar aici nu este corect cum s-a judecat cazul.

Intradevar, este ciudat, nu cum a fost judecat cazul (- rile ) ci cum gandesti. Asa se intampla cand cineva comenteaza chiar daca nu are informatii. Tu ( si altii ) comentezi efectul si nu cauza. " Evenimentul" a avut loc in spatiul rezervat suporterilor galateni, intrebarea este, ce si cum au ajuns suporterii stelisti in acea zona ? Daca judeci obiectiv, suporterii galateni au fost provocati, chiar prin simpla lor prezenta ( a celor de la steaua ) in acel sector nu au dorit altceva decat sa transmita, "...ba voi stiti cine suntem noi...". Suporterul este un spectator nu are grad, functie, vechime, ... el este doar SUPORTER, indiferent ce echipa sustine.

ciprian73
ciprian73  •  29 Iulie 2011, 23:25

Pur si simplu e o magarie intrucat cele 2 cluburi nu au nici o vina pentru proasta organizare facuta de FRF!!!Cu astfel de decizii sunt alungati suporterii si spectatorii de pe stadioane!!!Decizia CORECTA era ANULAREA SANCTIUNILOR APLICATE SBUZIV AMBELOR CLUBURI!!!Rusine FRF!!!

schukaryn
schukaryn  •  29 Iulie 2011, 21:09
Postat de orizont pe 29 Iulie 2011, 14:00

Pina la urma care a fost cauza? S-a intimplat ceva pe stadion?

Au considerat ca 3 fumigene care s au aruncat dintr o parte sau alta, a fost mare subiect de suspendare!!! Si vorba lui @ALLEXXT...cred ca a fost mana lui Mitica, pentru ca nu trebuia sanctionat niciunul din cluburi!! Dar asa e la noi..se ard pe unde se prind

Vezi toate comentariile (14)
Comentează