FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - STEAUA 0-2

Steaua n-a impresionat pe toată lumea în Derby: "N-a arătat ca o echipă de Liga Campionilor"

Articol de GSP - Publicat duminica, 12 mai 2013 00:00 / Actualizat duminica, 12 mai 2013 17:43

Vladimir Cohn, fostul acţionar al lui Dinamo, a vorbit despre derby-ul cîştigat de Steaua cu 2-0.

"A fost un meci chinuit. Jucătorii ambelor echipe au fost ambiţioşi. Păcat că Dinamo n-a avut un lot mai numeros. N-a jucat excelent, dar i-a blocat pe stelişti, care nu au arătat ca o echipă de Liga Campionilor", a spus Vladimir Cohn la sportro.

...despre Cornel Ţălnar: "Probabil că va fi înlocuit pentru că a fost adus la echipă de vechea conducere"

A fost un meci chinuit. Jucătorii ambelor echipe au fost ambiţioşi. Păcat că Dinamo n-a avut un lot mai numeros. N-a jucat excelent, dar i-a blocat pe stelişti, care nu au arătat ca o echipă de Liga Campionilor.

Probabil că Ţălnar va fi înlocuit pentru că a fost adus la echipă de vechea conducere.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (25)
ainraymon
ainraymon  •  13 Mai 2013, 12:07

Mai nea KOKHN... Mai vinzi cartoane? N-ar fi bine sa-ti vezi de "cartoanele" tale si sa ne lasi cu "filozofia" asta de doi lei?

dedereddog
dedereddog  •  13 Mai 2013, 00:37
Postat de alexandru_p pe 12 Mai 2013, 21:20

ce treaba are asta cu fotbalul .. asta care'si da cu parerea .. cohn sau cum il cheama?!

pai atunci nici tu nu ar trebui sa lasi com. aici

atrickshot
atrickshot  •  12 Mai 2013, 22:43
Postat de atrickshot pe 12 Mai 2013, 22:42

Oricat ati fi voi de suporteri ar trebui sa fiti sinceri cu situatia actuala din campionatul nostru. In primul rand din cate stiu si din cate am vazut cam toate echipele de CL nu trateaza niciun la misto oricat de accesibil ar fi adversarul , ca mai pun ei rezerve in meciuri pentru a menaja jucatori e alta mancare de peste. Pai la ce jucatori si ce pretentii are Steaua (parca sa iasa din grupele CL ,nu ?) ar trebui sa dea cu terenul in cap la toate echipele , pai eu din ce am mai vazut din ultimele meciuri ale Stelei majoritatea sunt blazati si nu mai au tragere de inima. Pai ca fotbalist ar trebui sa iti doresti sa arati pe teren ca esti din ce in ce mai bun, nu spun ca nu are lot de CL,

Ci faptul ca nu are mentalitate de CL , sper sa nu o luati in nume de rau , incerc doar sa fiu obiectiv, pe plan international imi doresc numai victorii ,oricare ar fi echipa care joaca, totusi ne reprezinta avand in vedere cum suntem vazuti de restul Europei.

Vezi toate comentariile (25)
Comentează