FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Steaua nu renunţă şi îşi cheamă fanii înapoi cu un mesaj pe site-ul oficial: "Ne exprimăm speranţa că vor reveni la sentimente mai bune"

Articol de GSP - Publicat luni, 23 februarie 2015 00:00 / Actualizat luni, 23 februarie 2015 18:33

Steaua a pierdut surprinzător partida de pe teren propriu cu Rapid, scor 0-1, iar steliştii pun acest rezultat pe seama evenimentelor deloc fericite din jurul echipei în ultima vreme. 

Totuşi, în cronica postată pe site-ul oficial după meciul de ieri, steliştii au încă speranţa că pe viitor suporterii vor reveni la stadion.

"Acest rezultat trist a venit pe fondul evenimentelor din ultima vreme, problemele avute de club în disputa legată de marca Steaua punîndu-şi amprenta atît pe jocul echipei, cît şi pe dorinţa suporterilor de a veni la stadion.

Cu toate acestea, clubul nostru le mulţumeşte celor aproape 10.000 de spectatori prezenţi la joc pentru sprijinul acordat şi ne exprimăm speranţa că aceştia vor reveni la sentimente mai bune şi îşi vor încuraja favoriţii în număr cît mai mare pe viitor", notează site-ul oficial al Stelei.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
stelistul_86
stelistul_86  •  23 Februarie 2015, 22:56

Sa suga p[]la Argaseala ca bani nu mai vede decat de la oi. Fara noi sunteti 0. M[]ie gigi, m[]ie argaseala, m[]ie fcsb!

billy762000
billy762000  •  23 Februarie 2015, 22:23
Postat de alex_1973 pe 23 Februarie 2015, 22:10

Cel m ai concret comentariu.Dar ciobanul ,slugica argaseala si mai nou dukadam nu o sa inteleaga niciodata.Dar unde sunt acei suporterii FCSB isti care se dadeau mari si tari pe aici?

...si mie mi-a placut comentariul...asta as fi facut si eu ...

alex_1973
alex_1973  •  23 Februarie 2015, 22:10
Postat de leoc980 pe 23 Februarie 2015, 19:35

Pe banii mei vad meciul de unde vreau! Ne-ati interzis pe stadion la gramada acum cativa ani, ati trimis bodyguarzii sa ne bata, ne-ati pus preturi exorbitante la bilete in UCL, ati plimbat echipa pe ce stadioane ati vrut, ati renuntat la sigla, ati aruncat bilete ca la milogi pentru cei care au ridicat clubul, si acum vreti sa venim la fcsb la meci? Asta pana o sa ajungeti sa incasati banii din drepturi TV si de la UEFA. Targetul vostru nu e sa duceti clubul spre performanta sportiva si, de ce nu, financiara, ci doar sa bagati voi banutul la buzunar.

Cel m ai concret comentariu.Dar ciobanul ,slugica argaseala si mai nou dukadam nu o sa inteleaga niciodata.Dar unde sunt acei suporterii FCSB isti care se dadeau mari si tari pe aici?

Vezi toate comentariile (9)
Comentează