FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Steaua nu revine în Ghencea » Motivul pentru care formația roș-albastră nu poate juca acasă

Articol de GSP - Publicat miercuri, 23 martie 2016 16:15

Reghe și Becali vor ca Steaua să revină cât mai repede în Ghencea și negociază cu Armata.

Patronul roș-albaștrilor a anunțat că a discutat cu generalii și aceștia l-au anunțat că arena se va moderniza pentru EURO 2020 și că de aceea nu poate reveni acum în Ghencea, dar se pare că problema este alta, potrivit ziare.com.

Stadionul din Ghencea nu a mai fost folosit de un an și s-a degradat foarte mult. Astfel, ISU, Jandarmeria și LPF au constatat că arena are mari probleme, după ce au inspectat-o.

Stadionul nu poate fi omologat și chiar dacă Steaua și CSA ajung la un acord, formația roș-albastră nu poate reveni în Ghencea, pentru că acolo nu se pot juca meciuri din Liga 1.

"Presupusa modernizare a stadionului este doar un alibi pentru a ascunde adevărul. Nu s-a depus nici măcar studiul de fezabilitate la Minister, iar dacă se va ajunge la reconstrucție, procesul va începe abia în a doua jumătate a anului 2017. Adevărul este că stadionul nu a putut fi omologat și nu mai poate găzdui meciuri de fotbal pentru că s-a degradat.

CSA Steaua a stabilit că nu se va investi niciun ban pentru refacerea problemelor, iar în momentul de față speram ca stadionul să fie selectat pentru procesul de modernizare pentru EURO 2020", a declarat o persoană din cadrul CSA, pentru sursa citată.

"Mi-au zis că nu are rost să jucăm în Ghencea pentru că stadionul se va moderniza. Va fi de 55-60.000 de locuri. Îl fac pentru Euro, e sigur" Gigi Becali, 16 martie, la DigiSport

Citește și: Veste proastă pentru Steaua » FRF taie elanul roș-albaștrilor: "Nu se poate"

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (43)
grandetorito
grandetorito  •  23 Martie 2016, 19:41
Postat de 7mai1986 pe 23 Martie 2016, 18:43

Vezi ca baba yaga si mariusica 72 kg sunt unul si acelasi.

sa fie sanatos.... am auzit si de la altii ca moshu si nasolul si baba si nu mai stiu care sunt toti un singur individ. Fiecare dupa posibilitati! :)

grandetorito
grandetorito  •  23 Martie 2016, 19:40
Postat de moshu_shukaru pe 23 Martie 2016, 17:53

Dacă ești pașnic, înseamnă că nu-ți plac coridele.

Ba da... dar cele de pe strazile Pamplonei.

7mai1986
7mai1986  •  23 Martie 2016, 18:43
Postat de grandetorito pe 23 Martie 2016, 17:50

Daca e asa cum spui tu, replica lui a fost adresata utilizatorului "baba_yaya" si il sustin desi de felul meu sunt pasnic... Nu vreau sa arda focul nici pe baba_yaya, nici pe nasolul_de_pipera, nici pe ceilalti cu conturi clona.

Vezi ca baba yaga si mariusica 72 kg sunt unul si acelasi.

Vezi toate comentariile (43)
Comentează