FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Steaua nu se mai oprește! Ultima țintă a campioanei României » Gigi a confirmat: "Reghe mai vrea unul"

Articol de GSP - Publicat vineri, 19 februarie 2016 12:53

Steaua a bifat și cea de-a 12-a achiziție din această iarnă odată cu aducerea lui Gabriel Enache.

Laurențiu Reghecampf nu e mulțumit pe deplin. Gigi Becali a anunțat ultima țintă a antrenorului Stelei. "Mai vrea şi un portar, dar nu văd pe care şi nu cred", a declarat Becali, la Digi.

Helmuth Duckadam susține că Silviu Lung ar fi un portar potrivit pentru Steaua.

"Eu întotdeauna am zis că pentru campionatul intern avem doi portari tineri, valoroşi. Dar, la vară, când vrei să joci în grupele UCL, ai nevoie de 3 portari cu experienţă, foarte buni. Automat ai nevoie de încă un portar la vară. Am înţeles că există o derogare de la UEFA, dacă ţi se accidentează un portar să poţi pune altul pe listă. Eu cred că trebuie să ne luăm măsuri din timp.

Silviu Lung jr ar fi o soluţie, e un portar de echipă naţională. E primul sau al doilea portar din ţară. El şi Niţă se bat pentru locul 3 la echipa naţioală la Campionatul European. Bălgrădean e un portar bun, dar îi lipseşte de multe ori constanţa. Aici are el un mare handicap. Un portar valoros e un portar care are ce are de apărat şi, pe lângă, mai face şi câte o paradă", a declarat Helmuth Duckadam la Digi.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (8)
steaua.libera
steaua.libera  •  19 Februarie 2016, 18:45

"Steaua a bifat și ce-a de-a 12-a achiziție din această iarnă odată cu aducerea lui Gabriel Enache." "CE-A de-a treia". Absolut jalnic, ati ajuns de ras!

ares123
ares123  •  19 Februarie 2016, 17:46
Postat de dogred10 pe 19 Februarie 2016, 16:28

Pai il aveti pe duckadam acolo, ce va mai trebuie alt portar =))

:::)) ar face echipa buna cu Dinu

shark_34
shark_34  •  19 Februarie 2016, 17:35
Postat de kilimanjaro pe 19 Februarie 2016, 16:03

Atatea ”achizitii” pentru fcsp, dar daca-i aduni pe toti la un loc, nu valoreaza nici cat o gheta de-a lui Neymar :)))))

cata perspicacitate!ce comparatie!bravo!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează