FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Steaua nu se mai refuză » Încă nu știe unde va evolua, dar vrea la formația campioană: "Nu e rău să joci acolo"

Articol de GSP - Publicat sambata, 30 mai 2015 14:07

Ben Youssef, fostul fundaș al Astrei, s-a despărțit de formația giurgiuveană și a plecat în vacanță. Fotbalistul în vîrstă de 26 de ani nu știe încă unde va evolua din sezonul viitor, dar recunoaște că nu ar spune nu Stelei.

 "Nu am avut discuții cu Steaua. Nu este rău să joci la Steaua, este bine, dar nu au discutat cu mine încă. Aștept și mă gîndesc la viitorul meu.

Este o echipă bună și poate vor face tripla. Personal cred că pot juca și îmi doresc asta, dar nu eu decid. O să vedem în viitor ce se va întîmpla", a spus Ben Youssef la Dolcesport.

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (13)
khal_37
khal_37  •  30 Mai 2015, 20:30

Pentru userul ,,papai'' :)) Cine-i maxim bre.....ca nimeni nu a auzit de el....o fi ala mic care e convocat meci de meci la nationala si care face praf jocul nationalei???? O fi vesnica speranta care ,,datoreaza'' ceva nationalei dar care cu o aroganta debordabila isi bate joc de fiecate meci si de munca colegilor lui(impreuna bineinteles cu celalalt pitic, piticul torje ,,Steaua e numai una'')

andyandrei2015
andyandrei2015  •  30 Mai 2015, 19:39

e intradevar un jucator de luat

scorpi123
scorpi123  •  30 Mai 2015, 18:47

***... cat de frustrat sa fii...pe toate articolele legate de Steaua esti prezent si spui acelasi lucru:))))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează