FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Steaua nu-şi face probleme în sezonul viitor: "Nu vom avea rivali în Liga 1"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 05 iunie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 05 iunie 2013 11:48

Steaua a cîştigat titlul cu numărul 24 în acest sezon de o manieră categorică, iar "roş-albaştrii" cred că la fel va fi şi în următorul campionat.

Chiar dacă CFR a anunţat că doreşte să cîştige titlul, Gabriel Iancu spune că trupa din Ghencea nu va avea probleme: "Nu cred că o să fie vreo echipă care să ne pună probleme anul ăsta pentru că o să fim foarte bine pregătiţi şi sîntem o echipă extraordinară. Emblema de pe piept, pregătirea, antrenorul, jucătorii, sîntem un grup foarte bun".

Şi preşedintele Valeriu Argăseală are încredere mare în Steaua: "Vom fi şi mai puternici în sezonul viitor".

 

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (31)
radu.de.la.faru
radu.de.la.faru  •  06 Iunie 2013, 08:57

logic...doar o sa jucati in liga a 2 a, aaa...uitasem, ba o sa aveti !, pe RAPID !!! :))) la MATINEU :)))

steaua024
steaua024  •  05 Iunie 2013, 18:37

Indiferent de ce se va intampla, pe plan intern STEAUA nu va fi retrogradata ! Chiar cu depunctare de 9 puncte (maximum ce se poate da), va defila prin campionat pentru titlul 25. Europa ? Daca va fi suspendata din Ch.L.,va fi mai bine pentru ea in campionat (meciuri mai putine,consum mai mic de energie). Deci sanse mai mari pentru titlul 25. Partea proasta este ca Romania va pierde la coeficient :( Asta este ! Dar sa asteptam verdictele ! Hai Steaua spre 25 !!!!! Cat despre Becali, cand ai bani dar n-ai cap, ajungi in halul asta! Opinez ca acesta este o "political revenge" si pute rau! Timpul va scoate la lumina ceace va spun aici ! Sa va aminiti acest comment!

lucianfocus
lucianfocus  •  05 Iunie 2013, 16:36

normal ca nu aveti rivali in liga I , pt ca la anu o sa evoluati in liga secunda :)))))))))

Vezi toate comentariile (31)
Comentează
Close