FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Steaua o decimează pe Astra » 3 oameni de bază ai giurgivenilor sunt doriți de formația roș-albastră: "Dacă nu se califică, cred că o să îi vândă"

Teixeira ar putea juca la Steaua în acest sezon // FOTO: Raed Krishan
Teixeira ar putea juca la Steaua în acest sezon // FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat joi, 28 iulie 2016 12:02

Gigi Becali a anunțat că este hotărât să transfere jucători ofensivi și a anunțat că vrea 3 fotbaliști de la Astra.

Patronul Stelei vrea să îi aducă la echipă pe William de Amorim, Fernando "Ricky" Boldrin și Filipe Teixeira, iar aceste transferuri s-ar putea face dacă Astra nu trece de FC Copenhaga.

"Eu vreau să îi transfer pe De Amorim, Teixeira și pe Boldrin. Vreau oameni de atac la Steaua. Vreau să îi transfer pe cei 3 mijlocași care joacă în spatele vârfului.

Dacă Astra nu se califică, cred că o îi vândă pe cei trei. Eu îi vreau pe acești jucători. Reghe și MM au fost împuterniciți să găsească un fundaș central și acum le-am zis să găsească și 2-3 atacanți. Dacă ei nu găsesc între timp, îi aduc eu pe cei trei de la Astra.

Până caută MM și Reghe un atacant, trece baba cu colaci. Eu m-am uitat ieri la meci (n.r. Astra - FC Copenhaga 1-1) și i-am găsit pe cei trei jucători", a spus Becali la televiziunea sportro.

  •  Ricky Boldrin este un mijlocaș central de 27 de ani, cotat la 1,5 milioane de euro, care în sezonul trecut a jucat 42 de meciuri și a marcat de 7 ori.
  • Filipe Teixeira, 35 de ani, este cotat la 300.000 de euro și poate veni gratis la Steaua pentru că și-a depus memoriu din cauza datoriilor pe care Astra le are la el.
  • William de Amorim, 24 de ani, a mai fost dorit de Steaua și în iarnă. Cotat la 1,8 milioane de euro, mijlocașul stânga este om de bază la Astra, jucând 39 de meciuri în sezonul trecut.

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (21)
khal_37
khal_37  •  29 Iulie 2016, 12:33
Postat de George Dumbrava pe 28 Iulie 2016, 18:43

Mai jiji dar tu deja esti calificat stai putin si apoi ???? nu te mai bate cu ""BABAUA"" in piept ok Poate te vad ca plangi dupa meciul cu Sparta ???!!!AAAAAAAAA inca nu ai sarit gardul ok

De fapt...tu ce fel de stelist esti?

1579838545600667
George Dumbrava  •  28 Iulie 2016, 18:43

Mai jiji dar tu deja esti calificat stai putin si apoi ???? nu te mai bate cu ""BABAUA"" in piept ok Poate te vad ca plangi dupa meciul cu Sparta ???!!!AAAAAAAAA inca nu ai sarit gardul ok

cracker
cracker  •  28 Iulie 2016, 16:06

Texeira! Pai nu mai bine era gratis Sanmartean?

Vezi toate comentariile (21)
Comentează