FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Steaua o scoate din calcule pe Dinamo: "Nu o să emită pretenţii la titlu"

Articol de GSP - Publicat vineri, 19 iulie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 19 iulie 2013 12:21

Unul dintre cei mai în formă jucători ai Stelei, Mihai Pintilii, crede că Dinamo nu este o contracandidată în lupta pentru titlu, mai ales după transferurile nespectaculoase pe care le-a făcut în această vară:

"Cred că Petrolul, CFR, Astra şi Pandurii sînt echipele care se vor lupta la titlu. La cum se mişcă Dinamo, la ce transferuri au făcut şi cum declară şi ei, că nu au obiectiv cîştigarea campionatului, nu o văd să emită pretenţii.

Dacă nu-ţi propui cîştigarea campionatului, înseamnă că nu vrei şi te rezumi să termini pe locul patru, cinci, depinde ce obiectiv au ei".

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (30)
mihaitanase
mihaitanase  •  20 Iulie 2013, 08:15

NU STEAUA OSCOATE DIN CALCULE PE DINAMO , CI POLITICA LUI NEGOITA , IAR PRIMUL MECI DOVEDESTE ASTA .

belamy
belamy  •  19 Iulie 2013, 20:35
Postat de neaga1900 pe 19 Iulie 2013, 18:22

Doare , asa-i ? E greu de digerat performantele altora .... Ce poate face frustarea din cei ca tine ....

frustrare....? de ce ar fi frustrare cand si cel mai imbecil stelist stie ca ati luat campionatul cu blaturi : chiajna e unul ?. am citit ca rusescu se simte frustrat in spania.....nu a putut sa "transfere" si fundasii de la concordia , sa lobeze el peste ei. santeti copia fidela a patronului si a antrenorului vostru.... vrei sa le mai enumar "calitatile" ? unul puscarias , altul puscariabil. modestia este o trasatura de caracter pozitiva....insusiti-vo !

dreamer123
dreamer123  •  19 Iulie 2013, 19:11

a vorbit Taranul !

Vezi toate comentariile (30)
Comentează