FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - ASTRA

Steaua Piteștiului » Cea mai bună decizie luată de oficialii campioanei în ultimele luni! Stadion plin la meciul cu Astra

Articol de GSP - Publicat duminica, 29 noiembrie 2015 21:13

Decizia mutării echipei la Pitești pare să fie una foarte bună. Campioana nu a avut parte doar de un gazon excelent, dar și de un public numeros.

Oficialii Stelei au scos la vînzare 12.500 de bilete pentru meciul cu Astra și toate au fost vîndute!

Suporterii s-au călcat în picioare pentru a prinde un bilet la acest meci de care depinde în mare parte viitorul Stelei.

Steliștii sînt obligați să cîștige pentru a spera să se mai lupte la titlu.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (11)
observator_federal
observator_federal  •  29 Noiembrie 2015, 23:37

Pai urmatorul meci "acasa" il au cu CSU... Au mai fost in trecut meciuri de cupa la Pitesti si au venit craioveni cu miile (multe). Acum insa se vor lupta clonele intre ele, este posibil sa nu fie chiar un succes de public.

bogdzsch
bogdzsch  •  29 Noiembrie 2015, 23:10

Suporterii din Pitesti...o rusine pentru oras.

conasu_boeru
conasu_boeru  •  29 Noiembrie 2015, 23:10

Cum dracu au fost vandute 12 500, cand astia au anuntat la stadion ca au fost 10 500 de spectatori ???!!!!! Nu va e rusine ???!!!! Etapa viitoare vor fi 3000, sa vedem cati inventati !!!

Vezi toate comentariile (11)
Comentează