FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Steaua poate aduce gratis un superjucător: ”Dacă devin liber, poate ar fi perfect să plec”

Articol de GSP - Publicat marti, 04 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat marti, 04 noiembrie 2014 20:43

Steaua poate profita de problemele financiare ale celor de la CFR Cluj şi să îl aducă în Ghencea pe cel mai bun jucător al ardelenilor.
Portarul Mario Felgueiras ia în calcul despărţirea de ”feroviari”, dacă situaţia dramatică de la echipă va continua. În plus, ”roş-albaştrii” caută şi ei un goalkeeper, contractul lui Giedrius Arlauskis urmînd să expire în vară.

"Am contract un an şi jumătate şi nu vreau să vorbesc despre plecare. Dacă devin liber, poate ar fi perfect să mă duc şi în altă parte. Bineînţeles că Steaua este o echipă mare, dar au deja un portar foarte bun. Şi Arlauskis a arătat că are calitate imensă.

La început, toată lumea s-a îndoit de el, dar a arătat că are valoare. Mă bucur, pentru că avem un prieten comun şi ştiam despre el că e un băiat bun. Vom vedea în viitor ce se întîmplă”, a spus Mario Felgueiras la DigiSport.

”Niciodată nu m-am aşteptat să se întîmple aşa ceva la CFR, mai ales că sînt şi căpitan de echipă. Mai avem încredere că se poate rezolva cumva”
Mario Felgueiras, portar CFR Cluj

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (45)
aly_dinamo
aly_dinamo  •  05 Noiembrie 2014, 09:36
Postat de jim._.brown pe 05 Noiembrie 2014, 08:55

App, valahu nu uita si nu iarta !

Uite ce ipocrit... Imi zice mie sa nu mai postez pe articolele cu Steaua si el e prezent pe toate articolele cu Dinamo.... Zici sa nu-l injuri :)))) vai...

aly_dinamo
aly_dinamo  •  05 Noiembrie 2014, 09:35
Postat de jim._.brown pe 05 Noiembrie 2014, 08:55

App, valahu nu uita si nu iarta !

Uite ce ipocrit... Imi zice mie sa nu mai postez pe articolele cu Steaua si el e prezent pe toate articolele cu Dinamo....

jim._.brown
jim._.brown  •  05 Noiembrie 2014, 08:55
Postat de aly_dinamo pe 05 Noiembrie 2014, 08:52

Ma gandeam. App. Nu vreau sa-i iau locul lui Cordos :))

App, valahu nu uita si nu iarta !

Vezi toate comentariile (45)
Comentează