FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Steaua poate aduce gratis un superportar » Mario Felgueiras surprinde: "Nu mă mai întorc la Cluj!"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 10 decembrie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 10 decembrie 2014 19:32

Mario Felgueiras a venit la CFR Cluj în 2012, însă e posibil ca din primăvară să nu mai revină la echipă, restanţele salariale fiind mult prea mari. 

"E o situaţie foarte delicată. Trebuie să ne descurcăm. E mare păcat de ce se întîmplă la Cluj. Am plecat şi ştiu că sînt nişte negocieri. Noi, jucătorii, suferim şi sîntem într-o situaţie delicată.

Joc şi din plăcere fotbal, dar vreau să fiu respectat, pentru că şi eu respect. Dacă nu voi fi plătit, nu mai revin la Cluj.

Nu sîntem respectaţi şi am fost păcăliţi de multe ori. Nu vreau să mă gîndesc la un transfer. Vreau să mă odihnesc", a spus Felgueiras la DigiSport.

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (101)
haideusicfr
haideusicfr  •  11 Decembrie 2014, 21:43
Postat de bogdany79 pe 11 Decembrie 2014, 09:04

Nici un jucator important nu va pleca gratis de la CFR> Paskany ii va tine agatati pana o sa obtina sume de transfer pentru ei. Nu m-ar mira sa introduca procedura de insolventa si adio salarii si blocaj la transferuri. Sa vezi atunci taraboi la Cluj. Oricum e clar era Paskany la CFR se incheie simultan cu regimul Basescu. Coincidentele sunt doar pentru fraieri!

Si finalul stelei e finalul Ponta!

haideusicfr
haideusicfr  •  11 Decembrie 2014, 21:41

Nu sperati si nu aveti teama.Nu pleaca nimeni de la CFR,pe posturi CFr are jucatori mai buni decat ai *stelutei* si ar vrea cineva ,dar nu se poate.Dupa bataia din seara asta ,dupa retragerea numelui *Steaua* (inventat de Divizia Tudor Vladimirescu ! alcatuita din bolshevici ) acest nume (scos afara din UE de mai multi ani!) este si de isprava si de ..rusine.In nici o tara din lumea libera armata ,politia nu se ocupa de sport.Ci de apararea poporului si respectarea legilor.Rand pe rand au iesit *afara* toate echipele din *fostul* est.Inclusiv din Bulgaria ,tara considerata mai comunista ca si Romania. Ar fi o solutie: retrogradarea in Div 4 si inceperea de la zero!

daniaania
daniaania  •  11 Decembrie 2014, 12:35
Postat de khal_37 pe 11 Decembrie 2014, 12:20

Steaua nu are nevoie de tine bre...un jegos infumurat si infatuat, sa nu-i uitam declaratiile cand la ce fu ra hotia era in floare. Eu zic sa mearga la mimamo sau rapid.

Nu te obosii degeaba nu vine la voi..Daca pleaca de la noi merge la un club mare nu mai sta in romania.. pleaca inComentariul tău...

Vezi toate comentariile (101)
Comentează