FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Steaua poate rămîne fără căpitan » Italienii vin la Bucureşti să negocieze transferul lui Bourceanu

Articol de GSP - Publicat marti, 06 august 2013 00:00 / Actualizat marti, 06 august 2013 10:40

După calificarea în grupele UEFA Champions League, Steaua ar putea rămîne nu numai fără Chiricheş. Şi Bourceanu este aproape de a pleca de la club.

Calciomercato anunţă că şefii Fiorentinei vor veni în week-end la Bucureşti pentru a-l urmări la meciul cu Dinamo şi pentru a negocia transferul.

Sursa citată anunţă că preţul ar putea fi mai mare de 4 milioane de euro. Jucătorul impresariat de Anamaria Prodan a fost propus mai multor cluburi din Italia.

De serviciile căpitanului Stelei mai este interesată şi echipa antrenată de Dorinel Munteanu, Kuban Krasnodar.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (92)
drweather
drweather  •  06 August 2013, 17:33

credeam ca il vrea dallas cawboys pe post de sef de cireada :)).......lasand gluma la o parte ar fi natarau sa plece inainte de a juca in grupele ucl ....

buerebuistas
buerebuistas  •  06 August 2013, 16:39
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

*consider

buerebuistas
buerebuistas  •  06 August 2013, 16:35
Postat de de_pe_tarnave pe 06 August 2013, 16:30

Au nu au chiar asa de prost ai ajuns sa crezi tot ce zice presa!! Zilele trecute erau transferati Chiriches si Tatarusanu. Azi e randul lui Bourceanu, maine mai stie presa ce? Nu vezi ca asta e un sport la presa: "Cine, unde si pe cat se transfera?" P.S.: As da in scris ca 99,99 % Bourceanu nu se va transfera la Kuban atata timp cat Munteanu si Yesilova sunt acolo!! Cred ca pricepi ce am vrut sa spun??

Poti sa-i desenezi , el tot nu va intelege , omu' are fixatiile lui . Tocmai cu el vrei sa porti o discutie serioasa , el venind cu acel comentariu pueril

Vezi toate comentariile (92)
Comentează