FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Steaua poate salva sezonul financiar dezastruos dacă se califică în primăvară » Cîţi bani va încasa clubul din Europa League

Articol de GSP - Publicat duminica, 09 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 09 noiembrie 2014 12:35

Ratarea calificării în Liga Campionilor i-a costat pe stelişti, care au încasat mult mai puţini bani în acest sezon faţă de sezonul precedent.

Cu toate acestea, în contul clubului mai pot intra cîteva milioane de euro, deoarece Steaua încă nu a ieşit in Europa. Dimpotrivă, are şanse să joace în primăvara europeană, astfel că mai poate puncta în plan financiar.

Încă 4-6 puncte în ultimele două etape din grupă, plus calificarea, ar însemna 500.000 - 600.000 de euro. La aceşti bani s-ar adăuga veniturile din biletele de la meciul din "16-imi" şi surplus la Market-Pool, deci încă vreo 1,5 milioane de euro dacă echipa ar fi eliminată după prima "dublă" din primăvară!

În Gazeta pe care o găseşti la chioşcuri sau în ediţia digitală poti vedea o comparaţie între banii cîştigaţi de Steaua din Liga Campionilor şi cei din Europa League, dar şi despre problemele financiare apărute după ratarea prezenţei în Ligă!

Clasament Grupa J

1. Dinamo Kiev 9p
2. Steaua 7p
3. Aalborg 6p
4. Rio Ave 1p

Următoarele meciuri (27 noiembrie)
Aalborg - Steaua, Dinamo Kiev - Rio Ave

Citeşte şi: Şansele de calificare ale Stelei în primăvara europeană » Roş-albaştrii depind doar de ei!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (56)
vap_andrei
vap_andrei  •  10 Noiembrie 2014, 02:03
Postat de unico_biancorossi pe 09 Noiembrie 2014, 20:43

bai diliule, nu ai inteles nimic. nu stiu daca esti dobitoc, ori prost gramada, dar sigur nu ai inteles o fraza de 2 lei..)

"mai pe scurt, eu cred ca vor face 2 puncte maxim, desi mai degraba 1 p e mai credibil." Exact despre asta vorbead cretinoidule. Stai prost cu logica. Sincer, cred că ești fumat. Să mor de nu, de obicei nu ești chiar atât de d0bitoc, da' parcă s-a căcat dracu-n capu' tău azi.

hap.ciu
hap.ciu  •  09 Noiembrie 2014, 21:49
Postat de unico_biancorossi pe 09 Noiembrie 2014, 20:44

explica-i si sandilaului de mai jos. e drept, te vei chinui inutil, mai mult ca sigur..))

Nu mai spun nimaniu nimic ... eu spun ce vad si ce cred ... :-) ... m-am luat cu unu` QPAX ... mai bine zis el s-a luat cu mine...daca-l avem in fata il dadeam la porci!AM zis ca-i ultima data cand mai raspund cuiva care alta parere decat a mea pt ca din spatele tastelor toti sunt zmei ...Asa ca in cazu` in care am cu cine schimba doua vorbe decent,este ok,daca-l simt ca pute-a prost i-am dat o flegma-n in gat si gata. :)

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  09 Noiembrie 2014, 20:46
Postat de stelistulbrasov pe 09 Noiembrie 2014, 16:05

Unde e avebiancoslugaamigosekurostul,sa spuna sa insolventzii vor lua 5 milioane pe rotariu si 4 milione pe nedelcearu....Amndoi cu litere mici....Ultima speranta a sekuristilor a jucat titular cu noi si Viitorul si au luat SASE....

unde sa fie ? iti da la cioc si pleaca mai departe. de exemplu, esti alb pe bot.. ai grija..))

Vezi toate comentariile (56)
Comentează