FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Steaua pregătește transferuri istorice » Negocieri pentru 2 jucători fabuloși: un fost finalist UCL și un campion cu PSG, coleg cu Zlatan: "Vor la un club așa mare"

Emmanuel Eboue +1   FOTO
Emmanuel Eboue

Articol de GSP - Publicat luni, 01 februarie 2016 18:30

Steaua e aproape să dea lovitura pe piața transferurilor și să-i achiziționeze pe fundașii Emmanuel Eboue (32 de ani) și Siake Tiene (33 de ani), a scris Prosport.

Cei doi sînt liberi de contract din vară, după ce s-au despărțit de Galatasaray, respectiv Montpellier, însă campioana României nu ține cont de acest lucru. Impresarul celor doi a confirmat pentru agentia de știri Mediafax interesul Stelei pentru fotbaliștii ivorieni.

"Da, Steaua este interesată de Emmanuel Eboue şi Tiene. Multe cluburi sînt interesate de ei. Sînt jucători liberi de contract, fotbalişti internaţionali. Discutăm cu mai multe echipe în acest moment. M-au sunat multe cluburi, căutăm cea mai bună variantă", a declarat agentul celor doi, Basile Besnard, pentru Mediafax.

Impresarul a continuat și a precizat că Eboue ar fi dispus unui transfer în România, la Steaua.

"Dacă găsim un club bun şi ne înţelegem, nu contează dacă nu joacă acum în Liga Campionilor. Bineînţeles, Emmanuel nu va semna cu o echipă mică. Vrea să joace la un nivel înalt. OK, Steaua nu e Arsenal, nu le putem compara. Dar pentru noi, europenii, Steaua este un club mare. Asta crede şi Emmanuel. Este unul dintre cluburile importante din Europa. E o alegere foarte bună pentru noi", a adăugat impresarul Besnard.

"Am auzit despre negocierile cu cei doi jucători, sînt discuții cu cei doi", a declarat Viorel Păunescu, președintele de onoare al Stelei, pentru DigiSport. 

Cei doi sînt liberi de contract, însă impresarul lor dă asigurări că aceștia stau bine din punct de vedere fizic: "Sînt nişte jucători profesionişti. Se va vedea asta la testele medicale".

Cum arată CV-urile celor doi

Emmanuel Eboue
Vîrsta: 32 de ani
Post: fundaș dreapta
Cota de piață: 1.500.000 de euro
214 meciuri a jucat la Arsenal, jucînd și în finala Ligii Campionilor din sezonul 2005-2006
79 de selecții în naționala Coastei de Fildeș
Echipele la care a jucat de-a lungul carierei: ASEC Mimosas, Beveren, Arsenal și Galatasaray

Siaka Tiene
Vîrsta: 33 de ani
Postul: fundaș stînga
Cota de piață: 500.000 de euro
Ultimii 11 ani i-a petrecut în Franța la echipe ca Saint-Etienne sau PSG
96 de selecții în naționala Coastei de Fildeș
Echipele la care a jucat de-a lungul carierei: ASEC Mimosas, Mamelodi Sundowns, Saint-Etienne, Stade Reims, Valenciennes, PSG și Montpellier

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (119)
1666641513636681
Florin-cosmin Lichi  •  08 Februarie 2017, 00:15

voi aia de la dinamo ati luat teapa cu rivaldinho e praf baiatu ala

100002473541087
Danut Ognean  •  02 Februarie 2016, 19:19

forta Dinamo! fcsb face cimitirul dinozaurilor ! ha ha ha! geolazaruca ce mai zici acum?

100002473541087
Danut Ognean  •  02 Februarie 2016, 19:14
Postat de gerulozaurus pe 01 Februarie 2016, 22:06

bai frate, s-au rupt norii deasupra stadionul din Stefan cel Mare, plang fanii feroezilor intr-o veselie, cu rafale de lacrimi :))

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (119)
Comentează